reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dziękujemy za życzonka :-).

My obniżyliśmy wczoraj łóżeczko i od razu Karol zaczął wstawać. Może to zbieg okoliczności, a może łatwiej mu sie teraz złapać. W każdym bądź razie jeszcze trudniej go teraz uśpić. Potrafi bez końca wstawać, siadać, kręcić się i bawić w łóżeczku.
no wlasnie ja z tym usypianiem tez mam ogromny problem ...jak tylko poloze mala do lozeczka to ona odrazu siada lub wstaje i placze dzis ja zostawilam ,ale po 5min serce mi peklo i ululalam ja do snu :sorry2: co tu dalej robic?? dziewczyny jak to przyzwyczajanie dlugo u Was trwalo??

reklama
Witam po koszmaranej nocy:wściekła/y:
moja córcia obudziła się o 2:30 na butle, zjadła i nie miała najmniejszej ochoty na dalsze spanie:no: poszła spać o 4:szok: i wstała o 7:szok:
w ogóle to idą nam górne jedynki bo mała pcha paluszka do buźki:tak:

Roksi góra raczej cieżko idzie:tak: u nas było troche marudzenia w nocy, pomocna okazała się chłodna herbatka rumiankowa albo uspokajająca hipp. Bo zanim zrobiłam mleko to się mały rozbudzał i nie chciał spac, a herbatka była pod ręką.

Z usypianiem to ostatnio sie porobiło trochę:confused:
jak Ignaś nie zaśnie zaraz po butelce, albo i przy niej to płacze i trzeba go wyciagać, łazi po naszym łóżku i za jakieś 10 min kolejna próba włóżenia do łóżeczka, a czasem zdarza się że po kilku takich próbach i tak M go usypia na ramieniu:baffled:

U nas prezenty są raczej tylko dla dzieci no i my miedzy sobą się wymieniamy, a że ja mam tylko 1 siostrzenca a M. 1 bratanicę to szału nie ma. Jest też prezent dla taty mojego na imieniny na nowy rok(Mietek;-)) pasek do spodni, bo sam chciał:-)

Dzień dobry
U nas noc tez koszmarna. Wstawałam chyba z 10 razy, nawet nakarmiłam porządnie ale do rana już nie spała spokojnie. :-( Oby to chwilowy problem :-(Może i u nas górne ząbki idą :-(
muszę w dzień odespać.

witam u nas nocka w porzadku raz sie obudzil na picie i spal do 7
teraz dluzej idzie nam zasypianie bo odzwyczajamy od usypiania narekach pierwszy raz byl koszmar polozylam sie z synkiem a on ciagle wstawal i na rece ale udalo sie nie wiem za ktorym razem wczoraj juz poszlo szybko oby tak dalej:-)

hej :happy2:

U nas też nieciekawie.. Mały się obudził o 4 i ani myślał spać dalej.. :baffled: Usnął dopiero koło 6 i spaliśmy do 8...

Głowa mnie boli :baffled:

Miłego dnia Wam życzę :tak:

reklama
Aga robiłyśmy porządki jeśli chodzi o zamknięty:tak: kilku osobą które nie są aktywne na forum:tak: ale wydawało mi się że Tobie nie zabrałysmy dostępu:no: trzeba spytać Agutka:tak:
Agutku prosze o pomoc !!! wchodze tam gdzie zawsze i niema tam nic :baffled:

u nas to chyba nie jest tak źle bo to dopiero druga nocka nieprzespana od urodzenia Natalki:-D
pozazdroscic :tak::tak:;-)

a wogole to sie witam ;-):-)

Do góry