reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Gorące całuski dla wszystkich dzieciaczków które mają swoję mini urodzinki:-)
Dużo zdrówka dla Tristanka:tak: i dla chorujacych Mamuś:-)

Moje dziecko wczoraj zaszalało, w południe spał tylko pól godz. i wieczorem padł o 18, pospał do 20 i koniec spania, wariował prawie do 23:szok: oglądał ze mną szymona majewskiego:-) myslałam że pośpi sobie potem juz do rana, ale figa:no: punkt 3.13 płacz i wołanie o mleczko ( "emeemeeme" ) za to potem spał do 7 , obudził sie akurat na całuska od Tatusia, który własnie wychodził.
O 9 zaliczył kolejna drzemkę i teraz gada po swojemu, strasznie to smieszne, bo głownie jest "gdzie nie " i "cio no " "ciiiisiiii":-)

Dzie Dobry,

U nas straszna pogoda, zimno, pada, szaro, buro i ponuro:no::wściekła/y::szok::shocked2::baffled::wściekła/y::no:

Noc również u nas w miarę przespana, tylko 3 pobudki na cycusia i herbatkę, a spaliśmy do 8.30:szok::-):-D.

Jak patrzę na świąteczny suwaczek Agutka, to ogarnia mnie panika,
zaczęłam przygotowania juz w listopadzie, a i tak nie jestem gotowa z prezentami:no:

Witam sie :-)

1000 buziakow dla 9 miesieczniakow Boryska i Karolka

Agutku Ty nic nie dajesz malej w nocy?? i przespi Ci?

Dzień dobry :tak:
Pogoda rzeczywiście dzisiaj paskudna. Córcia spała słodko do 8 i nas nie budziła więc M zaspał do pracy bo wyłączył budzik i przyłożył tylko głowę do poduszki na chwilę ( tak twierdził) :tak:

Buziaczki dla Boryska i Karolka

Miloku współczuję przeżyć szpitalnych i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.

Jeżeli chodzi o święta to też dzisiaj wyruszam po pierwsze prezenty. My ustaliliśmy z rodzinką, że robimy sobie tylko symboliczne prezenciki bo dużo nas jest wszystkich i strasznie drogo by to wyszło. No i nie spotykamy się co roku tylko w tym jest wyjątek bo nie wszyscy widzieli Madzię.

Witajcie, witajcie!
Borysek bardzo dziękuje za wszystkie życzonka! I oczywiscie tradycyjnie wysyła buziaczki i dziewięć torcików ( takich z gadu- gadu ;-)) KAROLKOWI.

Myślałam że opieka medyczna w Anglii lepsza niż w Polsce...a tu widzę Miloku załamana. Powrotu do normalności Wam życzymy. Ale w końcu zdiagnozwoali Tristana czy nie wiedzieli od czego ta wysoka gorączka?

Elahar, to zdradź proszę co kupujesz, może skorzystam:-)

Zaczynam od prezentów dla kobiet bo najłatwiej. Kupuje coś z kosmetyków np. żel pod prysznic albo jakiś balsam. Są teraz w bardzo ładnych opakowaniach a nawet fajne mini zestawy widziałam i nie drogie.
Teściowie to zawsze wolą jakieś kawy albo zestaw fajnych herbat i z nimi nie mam kłopotów.

reklama
Witam:-)
Moja córcia wstała o 5:30:szok::szok::szok: mąż dał jej zabawki i tak bawiła się do 8:tak: niby dziceko powinno spać całą noc:baffled: ale moja córcia sypiała tak od 2 miesiaca życia:szok:
To mój synuś jeszcze lepiej - o 4.30 :-D I nie mogliśmy go uśpić, chciał się bawić :-p

Gorące buziaki dla Karolka i Boryska!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączamy do życzeń :-)

Do góry