reklama
Gorące całuski dla wszystkich dzieciaczków które mają swoję mini urodzinki:-)
Dużo zdrówka dla Tristanka i dla chorujacych Mamuś:-)
Moje dziecko wczoraj zaszalało, w południe spał tylko pól godz. i wieczorem padł o 18, pospał do 20 i koniec spania, wariował prawie do 23 oglądał ze mną szymona majewskiego:-) myslałam że pośpi sobie potem juz do rana, ale figa punkt 3.13 płacz i wołanie o mleczko ( "emeemeeme" ) za to potem spał do 7 , obudził sie akurat na całuska od Tatusia, który własnie wychodził.
O 9 zaliczył kolejna drzemkę i teraz gada po swojemu, strasznie to smieszne, bo głownie jest "gdzie nie " i "cio no " "ciiiisiiii":-)
Dużo zdrówka dla Tristanka i dla chorujacych Mamuś:-)
Moje dziecko wczoraj zaszalało, w południe spał tylko pól godz. i wieczorem padł o 18, pospał do 20 i koniec spania, wariował prawie do 23 oglądał ze mną szymona majewskiego:-) myslałam że pośpi sobie potem juz do rana, ale figa punkt 3.13 płacz i wołanie o mleczko ( "emeemeeme" ) za to potem spał do 7 , obudził sie akurat na całuska od Tatusia, który własnie wychodził.
O 9 zaliczył kolejna drzemkę i teraz gada po swojemu, strasznie to smieszne, bo głownie jest "gdzie nie " i "cio no " "ciiiisiiii":-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dzie Dobry,
U nas straszna pogoda, zimno, pada, szaro, buro i ponuro
Noc również u nas w miarę przespana, tylko 3 pobudki na cycusia i herbatkę, a spaliśmy do 8.30:-).
Jak patrzę na świąteczny suwaczek Agutka, to ogarnia mnie panika,
zaczęłam przygotowania juz w listopadzie, a i tak nie jestem gotowa z prezentami
U nas straszna pogoda, zimno, pada, szaro, buro i ponuro
Noc również u nas w miarę przespana, tylko 3 pobudki na cycusia i herbatkę, a spaliśmy do 8.30:-).
Jak patrzę na świąteczny suwaczek Agutka, to ogarnia mnie panika,
zaczęłam przygotowania juz w listopadzie, a i tak nie jestem gotowa z prezentami
Ewelina z Bydgoszczy
BORYSKU:-), KAROLKU STO LAT ;-)
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
Pogoda rzeczywiście dzisiaj paskudna. Córcia spała słodko do 8 i nas nie budziła więc M zaspał do pracy bo wyłączył budzik i przyłożył tylko głowę do poduszki na chwilę ( tak twierdził)
Buziaczki dla Boryska i Karolka
Miloku współczuję przeżyć szpitalnych i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Jeżeli chodzi o święta to też dzisiaj wyruszam po pierwsze prezenty. My ustaliliśmy z rodzinką, że robimy sobie tylko symboliczne prezenciki bo dużo nas jest wszystkich i strasznie drogo by to wyszło. No i nie spotykamy się co roku tylko w tym jest wyjątek bo nie wszyscy widzieli Madzię.
Pogoda rzeczywiście dzisiaj paskudna. Córcia spała słodko do 8 i nas nie budziła więc M zaspał do pracy bo wyłączył budzik i przyłożył tylko głowę do poduszki na chwilę ( tak twierdził)
Buziaczki dla Boryska i Karolka
Miloku współczuję przeżyć szpitalnych i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Jeżeli chodzi o święta to też dzisiaj wyruszam po pierwsze prezenty. My ustaliliśmy z rodzinką, że robimy sobie tylko symboliczne prezenciki bo dużo nas jest wszystkich i strasznie drogo by to wyszło. No i nie spotykamy się co roku tylko w tym jest wyjątek bo nie wszyscy widzieli Madzię.
Ewelina z Bydgoszczy
Elahar, to zdradź proszę co kupujesz, może skorzystam:-)
Witajcie, witajcie!
Borysek bardzo dziękuje za wszystkie życzonka! I oczywiscie tradycyjnie wysyła buziaczki i dziewięć torcików ( takich z gadu- gadu ;-)) KAROLKOWI.
Myślałam że opieka medyczna w Anglii lepsza niż w Polsce...a tu widzę Miloku załamana. Powrotu do normalności Wam życzymy. Ale w końcu zdiagnozwoali Tristana czy nie wiedzieli od czego ta wysoka gorączka?
Borysek bardzo dziękuje za wszystkie życzonka! I oczywiscie tradycyjnie wysyła buziaczki i dziewięć torcików ( takich z gadu- gadu ;-)) KAROLKOWI.
Myślałam że opieka medyczna w Anglii lepsza niż w Polsce...a tu widzę Miloku załamana. Powrotu do normalności Wam życzymy. Ale w końcu zdiagnozwoali Tristana czy nie wiedzieli od czego ta wysoka gorączka?
elahar
mama Madzi
Elahar, to zdradź proszę co kupujesz, może skorzystam:-)
Zaczynam od prezentów dla kobiet bo najłatwiej. Kupuje coś z kosmetyków np. żel pod prysznic albo jakiś balsam. Są teraz w bardzo ładnych opakowaniach a nawet fajne mini zestawy widziałam i nie drogie.
Teściowie to zawsze wolą jakieś kawy albo zestaw fajnych herbat i z nimi nie mam kłopotów.
reklama
malaga
To mój synuś jeszcze lepiej - o 4.30 I nie mogliśmy go uśpić, chciał się bawićWitam:-)
Moja córcia wstała o 5:30 mąż dał jej zabawki i tak bawiła się do 8 niby dziceko powinno spać całą noc ale moja córcia sypiała tak od 2 miesiaca życia
Dołączamy do życzeń :-)Gorące buziaki dla Karolka i Boryska!!!!!!!!!!!!!!!