reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas zasypiania ciag dalszy :baffled: lecz nie najlepszy :baffled: mala tak plakala ,ze szok :szok::szok: efektem czego bylo ,ze usnela o 23 :szok::wściekła/y: (Pl czasu o 24 ) :szok::szok: i w koncu mama musiala byc przy niej :sorry2: ja juz niewiem jak dalej :confused:

Ewelina my tez ubieralismy dzisiaj choinke :tak:;-) i dokladnie tak samo jak u Was Malenkiej najbardziej podobaly sie bombki :-D dalam jej pare plastikowych ale miala frajde :-D:-)

reklama
Dzień doberek

A my ubralismy choinkę:-), Piotrus koniecznie chciał pomagać:tak:, szczególnie bombki go kręciły:-D.

Miłego wieczorku i spokojnej nocy:cool2:

Macie sztuczną czy żywą?
Wczoraj tak właśnie rozmyślałam kiedy będzie najlepszy czas na kupno żywej, żeby na święta była jeszcze piękna. Chyba jakoś w przyszłym tygodniu się wybiorę na polowanie :-D

u nas zasypiania ciag dalszy :baffled: lecz nie najlepszy :baffled: mala tak plakala ,ze szok :szok::szok: efektem czego bylo ,ze usnela o 23 :szok::wściekła/y: (Pl czasu o 24 ) :szok::szok: i w koncu mama musiala byc przy niej :sorry2: ja juz niewiem jak dalej :confused:

Najlepiej, jeżeli chcesz ją faktycznie nauczyć samodzielnego spania, ściągnij tą książkę. Samemu można narobić jeszcze większego bałaganu - wiem z doświadczenia, bo jakiś czas temu mój mąż się zawziął i podjął walkę po swojemu i rezultat był jeszcze gorszy...spała z nami codziennie od połowy nocy :baffled: Lepiej na spokojnie przeczytaj książkę, zastanów się czy podołasz temu (czy masz tyle konsekwencji i cierpliwości) i wtedy działaj :tak: Powodzenia!

Dziewczyny, wychodzicie na spacerki z dziećmi codziennie? Szczególnie mamy pracujące :confused:

Witam:-) Pospałam do 8:-D:-D:-D ale niestety jakieś choróbsko mnie dopadło i mam niezły katar i kaszel:wściekła/y: mój mąż tak samo:wściekła/y: oby tylko Nataklcia się nie zaraziła:-(

A my ubralismy choinkę:-), Piotrus koniecznie chciał pomagać:tak:, szczególnie bombki go kręciły:-D.

Miłego wieczorku i spokojnej nocy:cool2:
my ubieramy w sobote:tak: już mamy na balkonie żywą:tak: mam nadzieję że wytrzyma całe święta i igły z niej nie zlecą:szok:

Jak nie jestem w pracy, to wychodzę, a jak jestem w pracy, to wychodzi teściowa.

U nas teściowa nie wychodzi, bo nie da rady z 2 piętra :-(
A ja po pracy też nie zawsze...wracam padnięta, a do tego pogoda dupna, że się nie chce :zawstydzona/y:Ech...

Choinkę u nas zawsze ubierało się w wieczór przed Wigilią. Tym razem chyba ubiorę troszkę wcześniej, żeby klimat poczuć, bo coś go nie czuję :-p

U nas teściowa nie wychodzi, bo nie da rady z 2 piętra :-(
A ja po pracy też nie zawsze...wracam padnięta, a do tego pogoda dupna, że się nie chce :zawstydzona/y:Ech...
My wracamy z pracy o 18-tej, więc nie ma szans żebyśmy wychodzili. A moja teściowa sama opatentowała technikę zjeżdżania i wyjeżdżania wózkiem po schodach :-). Ja od niej się nauczyłam, bo wcześniej znosiłam wózek, a potem wracałam po dziecko. No ale my mieszkamy na 1 piętrze, a poza tym moja teściowa (mimo chorego kręgosłupa) to energiczna babka ;-). A może kupcie dla babci jakąś lekką spacerówkę?

No właśnie ta pogoda...jak moge wyjść to jest godzina 16.30-17.00 Na dworze już ciemni i zimno i do tego deszcz lub silny wiatr i wtedy daję sobie spokój. :-( Niech już będzie wiosna :eek:

My wracamy z pracy o 18-tej, więc nie ma szans żebyśmy wychodzili. A moja teściowa sama opatentowała technikę zjeżdżania i wyjeżdżania wózkiem po schodach :-). Ja od niej się nauczyłam, bo wcześniej znosiłam wózek, a potem wracałam po dziecko. No ale my mieszkamy na 1 piętrze, a poza tym moja teściowa (mimo chorego kręgosłupa) to energiczna babka ;-). A może kupcie dla babci jakąś lekką spacerówkę?

Kupimy, ale na wiosnę :tak:

reklama
u nas podobnie jak mam wolne to idziemy na spacerek:tak: wstyt się przyznać ale w tym tyg. moja córcia nie była na spacerku:no::zawstydzona/y: ale jak miałam wolne to padało:wściekła/y: jak byłam w pracy to było ładnie:wściekła/y: ale jutro idziemy na 100%:tak:

Do góry