reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie:-),

U nas pieknie swieci słońce, lekki mrozik, więc spacerek będzie na 100%:-);-):tak::-D,
współczuje wszystkim nieprzespanej nocy, bo ja dzisiaj spałam jak mops:tak:, moje dziecię spało UWAGA! od 20.00 do 8.00 :szok::szok::szok::szok:tylko z JEDNĄ pobudką ok 1.00.:-);-):tak::-D

Obudziłam się o 7.00 troche wystraszona, zaglądam do łóżeczka, a moje maleństwo spi słodko:-D, więc ja też jeszcze sie przytuliłam i zdrzemnęłam na chwilkę:-).

moje gratulacje tylko pozazdroscic takiej nocki:-):-)oby tak dqalej:tak:;-)

jak tam wszystkie mamy renifery :-D:-Droksi chyba sie spisala :tak::-)corka zadowolona:tak: a reszta mamus reniferow?

reklama
Wiecie co?
Wnerwiłam się...idzie grudzień, święta za pasem, wydatków masa, a wszyscy jakby się zmówili. Codziennie pojawia się ktoś by spisać liczniki. Najpierw za prąd, dzisiaj za gaz, a już wisi karteczka z ogłoszeniem że przyjdą też spisywać liczniki na wodę :eek:

Oczywiście wszystko z terminem płatności w grudniu :angry:
Oszaleli.
Czy oni robią to złośliwie?
Nie mogli rozplanować tego tak, by opłaty były w listopadzie? :eek:

Witajcie :-)

Jestem zabiegana na maksa :sorry2: Dziś byłam cały dzie w pracy... Wróciłam pół godziny temu..

Olivciu - wszystkiego naj naj naj :-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :-)

Dzień dobry

mam dość nocek :angry:

Koleżanka podesłała mi takie coś
http://niemowle.onet.pl/pl_PL/read_article.php?id=1097
Czyli co...przetrzymać i być konsekwentnym (staram się, ale po kilku nieprzespanych nockach przychodzi taka kiedy już nie mam najzwyczajniej siły i padam i się poddaję z moją walką :eek:).
Do tego u nas to chyba problemy brzuszkowe są podstawową przyczyną, bo znowu budziła się z płaczem, wiła się i zrobiła kupkę. Jedną, potem drugą, nad ranem trzecią :confused2:

Dziekujemy wszystkim za zyczenia:-)

i oczywiscie przekazujemy buziaczki dla Wiktorii i Piotrusia:-)

my lezymy chore:-(
corcia od 3 dni, ja od dzisiaj:wściekła/y:
katar ma straszny, noce zarwane, bo ciagle sie budzi, a dzisiaj jeszcze wstala o 5.30:eek:
lece do niej, bo znowu cos jeczy, nawet sie sama nie chce bawic:-(

milego dnia:tak:

dzień dobry, a w sumie nie dobry, bo nocke miałam koszmar. Wika budziła się chyba z 8 razy a to przez ten cholerny spiwór, bo nie mogła sie swobodnie przekrecać. A na to mamusia wpadła dopiero o 5. Ale już zdążyłam ugotować obiad i zrobić 2 prania i sniadanko mezowi do pracy. Dzisiaj i jutro wolne wiec może trochę odpocznę. Wika zasnęła więc mam chwile na neta.
Miłego dnia wam zyczę

reklama
Do góry