reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej!

kamilas - to fajnie,że udało się znaleźć mieszkanie:-)a w jakiej okolicy?

od nas także życzenia dla Oliwii:-):-):-)

roksi - mam prośbę....napisz mi proszę krok po kroku, jak to zrobiłaś,że wkleiłaś link do filmiku na forum ( Tancerka:-D czadowa), chciałabym Wam pokazać świetny filmik z Mrówką w roli głównej, ale nie umiem:zawstydzona/y:, mąż mówi,że on za dużu bo ma 50 mega, jak go zmniejszyć i wstawić na forum? z góry dziękuję:-)
madzikm trzeba wejśc na YouTube - Broadcast Yourself. zarejestrowac się:tak: i dodawać filmiki:happy2: rejestracja jest prosta:tak:

<3 Tysiąc buziaków dla Olivii z okazji ósmego miesiąca <3 <3 <3 <3 <3 :happy2:

uff, dzisiaj bez gadania dziecko "padło" o 21, jedna pobudka i śpi dalej, nie to co wczoraj bo bym sie wykończyła

Miloku zazdroszczę Ci, :-p ja jak sobie pozwoliłam na lunfry to po 2 godzinach mama zadzwoniła do mnie że mała krzyczy i musiałam sie zwijać zostawiając towarzystwo :wściekła/y: więc na razie nigdzie nie wychodzę :no:

dzień dobry mamusiom i dzieciaczkom
u nas o dziwo nocka spokojna, Wika spała dzisiaj w śpiworze, bo się strasznie odkopywała spod kołdy więc wczoraj ja wpakowałam do wora. I jest plusik, bo już nie może się przekręcać po całym łóżku ani wstawać w nim, więc jak sie dzisiaj obudziła to zaczęła marudzić bo się chciała podnieść ale niestety mama musiała wstać i pomóc:-)
u nas snieg odziwo cały nie stopniał więc może popołudniu na sanki sie wybiorę??
miłego dnia Wam życzę a ja spadam zaraz do pracusi

Dzień doberek

-pobudka o 3 z płaczem na kupę
-pobudki co kilkanaście minut, tylko na co to nie wiem....może na mleko :confused:
-kolejny dzień niewyspana matka :confused2:
-3 dni do soboty :eek:
- nie zniesę :no:

:-D:-D:-D

No to co...miłego dnia mamuśki :sorry2::-)

Agutek współczuje wiem jak to jest jak się dziecko budzi "nie wiem na co":-) u nas powróciło nocne karmienie, jak w zegarku młody budzi się miedzy 3.15 a 3.45 i zasypia tylko po mleku, herbatka nie, soczek nie, tylko mleko:confused: nie wiem moze mu trzeba? W sumie wieczorem nigdy nie wypija całe 200ml tylko ok 150ml. ale staneło na tym że jak się budzi ok 23 to go biorę do siebie i zasypia, potem jeszcze pomarudzi ze 2 razy a po mleczku odkładam go znów do łóżeczka i śpimy do 6 :-)
oczywiście nie zawsze tak jest:-)
A u nas śniegu ni ma, ale jest lekki mrozik i chyba będzie słonecznie wiec ruszamy na dłuuuugi spacer

reklama
Do góry