reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie:-),

U nas pieknie swieci słońce, lekki mrozik, więc spacerek będzie na 100%:-);-):tak::-D,
współczuje wszystkim nieprzespanej nocy, bo ja dzisiaj spałam jak mops:tak:, moje dziecię spało UWAGA! od 20.00 do 8.00 :szok::szok::szok::szok:tylko z JEDNĄ pobudką ok 1.00.:-);-):tak::-D

Obudziłam się o 7.00 troche wystraszona, zaglądam do łóżeczka, a moje maleństwo spi słodko:-D, więc ja też jeszcze sie przytuliłam i zdrzemnęłam na chwilkę:-).

A mój synuś spał przed południem tylko pół godziny, obudził się z wielkim płaczem, a ja akurat miałam farbę na głowie. W końcu musiałam go wziąż w wózku do łazienki żeby zmyć tą farbę, a i tak ją trzymałam o 10 minut za długo. A przed chwilą mi usnął na spacerze. Na szczęscie śpi dalej.

Cześć,
A my po spacerze, nie za długim bo mi było zimno ;-)Borysek strasznie piszczy i sie delektuje własnym głosem, wszyscy mnie pocieszają że to szybko minie, czekam z ustęsknieniem chociaz godziny względnej ciszy...Uroki macierzyństwa.:tak:
Ciekawe też jak zniesie przeprowadzkę, niby będą Jego wszystkie rzeczy i podobny układ w pokju zrobimy, ale on jest na to za mądry zeby się dać oszukać że to jego domek. :-p:-D

Witam!

ja o nockach pisała nie będe, bo my zawsze śpimy 10 h bez przerwy;-)

roksi/kasia - piszcie jak tam na sankach, zjeżdżałyście z górki czy ciągnęłyście? jak się dzieciom podobało?

agutek - może dziś będzie lepiej:-)

madzikm byłyśmy niestety ja robiłam za renifera i ciągnęłam sanki:-D mała zadowolona:tak: niestety śniegu co raz mniej:-(

spacerek na sniegu zaliczny i niunkowi sie tak spodobalo zenie chcial do domu wracac. wybralismy sie po sanki ale wyprzedali w ciagu 2 dni:szok::szok: i sanek dalej nie mamy:-( my za to dreptamy po sniezku:tak:

reklama
<3 Tysiąc buziaków dla Olivii z okazji ósmego miesiąca <3 <3 <3 <3 <3 :happy2:

uff, dzisiaj bez gadania dziecko "padło" o 21, jedna pobudka i śpi dalej, nie to co wczoraj bo bym sie wykończyła

Miloku zazdroszczę Ci, :-p ja jak sobie pozwoliłam na lunfry to po 2 godzinach mama zadzwoniła do mnie że mała krzyczy i musiałam sie zwijać zostawiając towarzystwo :wściekła/y: więc na razie nigdzie nie wychodzę :no:
oj wspolczuje u nasnie ma problemy z zostawianiem T z babcia i nawet jakby plakal to babcia dala by mu rade. u nas tez nei za czeste te wychodzenie bo babcia tak daleko ...

Do góry