reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry

niewyspana :angry: Co chwilę mała się budziła i musiałam do niej wstawać :nerd:
Trzy razy mąż ją przewijał, aż w końcu po 4-tej wylądowała w łóżku bo już padałam na ryjek :zawstydzona/y::sorry:

Witajcie
U nas tak samo i tez o 4 Borysek wylądował w naszym łózku, chociaż my tak naprawdę co noc czekamy na tą chwilę żeby "przyszedł " do nas :-)

Wczoraj był dla mnie dzień dobrych wiadomości, najpierw z uczelni ze nie musze łazić na angielski , który jest w soboty od 18 do 20.30 :szok:, a potem znaleźlismy mieszkanko do wynajecia i 15 grudnia przeprowadzka. Są dwa pokoje - dla nas i babci, która od stycznia będzie się zajmowac Boryskiem...a ja do pracy :eek:

dzień doberek :-)

Buziaczki dla Oliwki :tak:

U nas nocka w miarę spokojna ale ja coraz gorzej się czuję. Przeziębienie mnie nie ominie. :-( Nie potrzebnie biegałam po mieście.

uciekam do pracy:tak: ale nie zabardzo mam ochotę jak wyglądam przez okno:zawstydzona/y: zadyma straszna:szok: dobrze że mam blisko tak 10 minut drogi:sorry:

kamilas dla mnie spanie z córcią też jest słodkie, ale rozsądek mówi mi , że to niedobre i że nie mogę na to pozwolić dlatego walczę by ją oduczyć takich zachowań - ma spać sama w łóżeczku i bez noszenia na rękach - to mój cel :-D Im będzie starsza tym ciężej będzie jej to wykorzenić i z coraz większą premedytacją będzie to wykorzystywać...niestety :sorry:

hej!

kamilas - to fajnie,że udało się znaleźć mieszkanie:-)a w jakiej okolicy?

od nas także życzenia dla Oliwii:-):-):-)

roksi - mam prośbę....napisz mi proszę krok po kroku, jak to zrobiłaś,że wkleiłaś link do filmiku na forum ( Tancerka:-D czadowa), chciałabym Wam pokazać świetny filmik z Mrówką w roli głównej, ale nie umiem:zawstydzona/y:, mąż mówi,że on za dużu bo ma 50 mega, jak go zmniejszyć i wstawić na forum? z góry dziękuję:-)

Uwaga, uwaga....w końcu udało nam się wyjść na spacer :-D Ale w takie zimno to średnia przyjemność maszerować. Wiecie co...współczuję tym mamom co teraz rodzą :sorry: Ja bardzo miło wspominam ten czas kiedy z maleństwem na spacerki chodziłam i było na dworze ciepło i ładnie. A teraz wyjdzcie z takim miesięcznym maleństwem na dwór i miejcie jeszcze z tego jakąś przyjemność :confused2: Zawsze będę powtarzać - poród na wiosnę to najlepszy czas :tak: Cieszę, że udało nam się tak jak zaplanowaliśmy :happy:

Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Olivki na 8 miesięcy! :-)

Uwaga, uwaga....w końcu udało nam się wyjść na spacer :-D Ale w takie zimno to średnia przyjemność maszerować. Wiecie co...współczuję tym mamom co teraz rodzą :sorry: Ja bardzo miło wspominam ten czas kiedy z maleństwem na spacerki chodziłam i było na dworze ciepło i ładnie. A teraz wyjdzcie z takim miesięcznym maleństwem na dwór i miejcie jeszcze z tego jakąś przyjemność :confused2: Zawsze będę powtarzać - poród na wiosnę to najlepszy czas :tak: Cieszę, że udało nam się tak jak zaplanowaliśmy :happy:

ooo tak!!!!! ja pierwsze mc przeżyłam dzięki spacerom! nie wyobrażam sobie mojego płaczka w domu w te długie wieczory:no:

reklama
OLIVCIA WIELKIE BUZIAKI OD WIKTORYNKI:-D:-D

u nas znów popadał śnieg i nawet jeszcze troche pruszy, tylko nie ma mrozu więc jutro znów bedzie chlapa,a ja miałam taka ochotę iść wreszcie na sanki. Mamy 2 dni wolnego, więc czwartek i piątek i cały weekend bede z córeczką, super, nareszcie się nią nacieszę i nabawię:-D

miłego wieczorku i do juterka

Do góry