reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry Mamusie. informuje że Łódź też zasypana:-) Dzisiaj dzidzia moja nie była na spacerku bo non stop padało, a teraz padła (nie było poobiedniej dżemki). Idę sobie zrobić kąpiel relaksującą bo miałam ciężki dzień - samych popieprzonych klientów:angry::wściekła/y:Do jutra dziewczynki.

Ja dzisiaj byłam z L na spacerku, zdążyłyśmy przed śniegiem :tak::-)
Młoda jeszcze nie śpi tylko stęka w łóżeczku, ciekawe co wystęka :baffled::szok:
ja sie za to nie wyspałam, L chciała spać ze mną a mnie sie nie chciało rozkładać łóżka i mało miejsca miałam :baffled:
ciekawe kiedy wreszcie uśnie. Grzeczna dzisiaj była ale o 22 chciałabym mieć już czas dla siebie:sorry2:

witam i donoszeze w Elblagu tez sypie!
u nas nic ciekawego wiec ie mam co pisac
odwiedzamy rodzinke i znajomych i strasznie tesnimy juz za mezusiem
ach brak mi weny..
pozdrawiam was mamusie:-) i zmykam spac :sorry2:

dzień dobry, my sie dzisiaj wyspaliśmy. Wika spała do 6:30:-D:-D u nas już śnieg stopniał, więc z sanek nici. Szkoda bo myslałam, że z Wiką pójdziemy wreszcie na sanki. Uciekam się szykowac do pracusi. Miłego dnia wam życzę i do wieczora.

Dzień dobry

niewyspana :angry: Co chwilę mała się budziła i musiałam do niej wstawać :nerd:
Trzy razy mąż ją przewijał, aż w końcu po 4-tej wylądowała w łóżku bo już padałam na ryjek :zawstydzona/y::sorry:

ciekawe kiedy wreszcie uśnie. Grzeczna dzisiaj była ale o 22 chciałabym mieć już czas dla siebie:sorry2:

U nas jest to dobre, że córa o 19.30-20.00 chodzi spać, więc mamy trochę wieczora dla siebie. Jakby mi buszowała do 22.00 to bym chyba padła :-D

Witam:-)
u nas biało:tak: śniegu dużo:szok: wysłałam męża po sanki:tak: jutro mam wolne więc będziemy jeździć:tak:
noc przebiegła bez problemu:tak:

reklama
OLIVKO STO LAT , STO LAT, BUZIAKI OD PIOTRUSIA:-);-):tak::-D:laugh2::happy::-)
dziekujemy!!:-):-)

u nas tez noc koszmarna, mala budzila sie srednio co godzine i nie zasypiala inaczej jak tylko przy piersi:eek:nie wiem, czy to katarek tak ja meczyl, czy moze wreszcie zeby, bo slini sie ostatnio niemozebnie:confused2:
grunt, ze samopoczucie dzisiaj kiepskie, a jeszcze maz kolejne dwie noce w pracy i dzisiaj tez w dzien odsypia i w ogole masakra:wściekła/y:

milego dnia wszystkim zycze:-)

Do góry