reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

justine- buziaki dla Laurki:-D

madzkim- moja Wiktoria jeździ już przodem od 3 tygodni, jak miała 8 kg to ja już tak usadziłam, teraz ma już 9kg, więc teoretycznie dopiero teraz powinnam ja tak sadzać, ale stwierdzilismy że nic sie nie stanie.

Dziewczyny ja chyba mojej przykleje smoczka do buzi na noc, budzi mnie co 2 godziny:baffled::baffled:chodze po scianach normalnie, bo sie nie wysypiam, a o 6 musze wstawać do pracy. Kiedy wreszcie te zęby się skończą, bo już zaczynam mieć dosyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jesteś pewna, że to zęby? to by było nawet dobrze bo jak wyjdą to powinno się poprawić, ale wiesz....czasem dzieci kilka mc wcześniej marudzą, pocieszłyam Cię, nie?:-D:-D:-D

reklama
a jesteś pewna, że to zęby? to by było nawet dobrze bo jak wyjdą to powinno się poprawić, ale wiesz....czasem dzieci kilka mc wcześniej marudzą, pocieszłyam Cię, nie?:-D:-D:-D
no dzięki, kilka miesięcy to ja nie wyrobie:baffled:ida następne ząbki to myslę że to od tego cału czas musi miec coś w buzi. Dzisiaj na noc dam jej ibum i zobaczymy czy sie troszke uspokoi po tym

pytanie do tych marcowych mam, których dzieci ważą ponad 9 kg...przesadziłyście już pociechy do większego fotelika przodem do kierunku jazdy?
my mamy ten do 13, mrówka Z ma 7800 ale jest długa i postanowiłam ją przesadzic jak będzie miał 9k, za jakieś 2 miesiące pewnie

Borysek jeździ już przodem od jakiegoś tygodnia, ale nie jestem całkowicie spokojna, bo przeczytałam że dzieci powinny prawie do 3 roku jezdzic tyłem do kierunku jazdy, ale w Polsce niestety nie ma takich fotelików......:-(
Kupiliśmy Bebe Confort i jestem bardzo zadowolona, podobno najbardziej się wychyla do spania i rzeczywiscie jak B zasypia to takim pokrętełkiem odchylam fotelik i jest pozycja leżąca.

Dzieki za zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!wiecie,z eobudzialam sie dzisiaj w nocy o 2.04(czas narodzin malej)i tak mnie sie milo zrobilo!
to juz 9 skonczonych miechow!

nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki za zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!wiecie,z eobudzialam sie dzisiaj w nocy o 2.04(czas narodzin malej)i tak mnie sie milo zrobilo!

o rany, zapomniałam że Hanulek dzisiaj także ma minirodzinki :zawstydzona/y::-:)rolleyes:
WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJ
DLA HANULKI OD LAURKI!!!!
też tak sobie dzisiaj myślałam...to już 8 miesięcy minęło...a ja nie zauważyłam kiedy :rofl2:
moja sąsiadka (przyjaciółka z podstawówki) w moim wieku, jest w ciąży i rodzi w marcu 2008 :szok::tak:, jak ją dzisiaj zobaczyłam z tym brzuszkiem normalnie sie rozczuliłam:rolleyes2::rolleyes:
serwer BB mi bardzo wolno chodzi, :wściekła/y: chyba z pół godziny zajmuje otworzenie każdej strony, nie wiem czy to wina BB czy mojego netu :baffled:

oj ale mnie urodzinek ominelo:( zyczonka najlepsze dla 8 i 9 miesieczniakow:-)szok jak czas leci:szok::szok:

dziewcyzny a my wyladowalismy po dwoch nocach i 2 dniach placzu goraczki i mega rozwolneinia u lekarza:-(
tristan ma katar od zebow podobno:szok:
dostalismy silneijszy przeciwbolowy i syropek ulatwiajacy zasypianie i na sen.
ida mu podobno 4 zeby (ja nic nie widze)i najgorsze kly bo najbardziej unerwione podobno az oczy podrazniaja :szok::szok: (tego to nie wiedzialam)
biedny sie meczy i ja tez juz mi nogi i plecy siadaj aod noszenia go na rekach:-(

Całuski dla Tristanka, oby ząbki dały mu już spokój:-).

JMM, sprawdź komputerek, ja tak miałam, normalnie szok:szok:, nie mogłam nic "odwiedzić", a się okazało, że miałam wirusika:baffled:, taki który mielił dane w te i z powrotem, to zajmowało mu mnóstwo pojemności, czy cegoś tam, kumpel przejrzał, cos tam poinstalował i chodzi, jak żyleta:-).

Coś z innej beczki, popsuła mi się lodówka:no:, musimy jak najszybciej kupić nową, niezły wydatek przed świetami:crazy::wściekła/y::crazy:

dobrej nocy, przespanej, choć dla niektórych:sorry2:

Co roku w u wybrzeży Japonii organizowana jest krwawa masakra . Delfiny są zaganiane do zatoczek a póżniej w bestalski sposób mordowane.Ten mord ma na celu zaspokojenie luksusowych potrzeb japończyków- a konkretnie apetytu na mięso definów...
Sprawa nie jest powrzechnie znana na świecie a powinna!!!
Zróbmy wszystko aby ją nagłosnić!
Błagam Was podpiszcie petycje i wyslijcie ja do tylu osób ilu zdołacie , na gg, maila , umieście na innych forach!!!
PETYCJA
Stop the dolphin and whale killings in Taiji Petition
DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH( które chcą wiedzieć co podpisują)
glumbert - Dolphin massacre in Japan
STRONA POSWIECONA WALCE O ZYCIE DEFINOW W TAIJI
Save Japan Dolphins - end the annual drive fishery slaughter
http://www.savejapandolphins.org/ass...iNYTScreen.pdf

reklama
Dzień dobry

jestem śpiąca :sorry2:Do tego obolała - byłam wczoraj na pilatesie. Zmęczona psychicznie - ta praca mnie wykończy. :angry:
W nocy córa znowu wylądowała u nas w łóżku - no comments.

pytanie do tych marcowych mam, których dzieci ważą ponad 9 kg...przesadziłyście już pociechy do większego fotelika przodem do kierunku jazdy?
my mamy ten do 13, mrówka Z ma 7800 ale jest długa i postanowiłam ją przesadzic jak będzie miał 9k, za jakieś 2 miesiące pewnie

Moja waży też jakieś 7800-8000g pewnie i jeździ jeszcze tyłem. Czekamy do ukończenia 9 miesiąca, bo właśnie przodem można od 9kg lub od 9 miesiąca :tak:

Borysek jeździ już przodem od jakiegoś tygodnia, ale nie jestem całkowicie spokojna, bo przeczytałam że dzieci powinny prawie do 3 roku jezdzic tyłem do kierunku jazdy, ale w Polsce niestety nie ma takich fotelików......:-(
Kupiliśmy Bebe Confort i jestem bardzo zadowolona, podobno najbardziej się wychyla do spania i rzeczywiscie jak B zasypia to takim pokrętełkiem odchylam fotelik i jest pozycja leżąca.

Ja też mam Bebe Confort, ale tą wersję 0-18kg. Ona jednak chyba niczym się nie różni od wersji 9-18kg :-)

Buziaki dla 9-cio i 8-mio mięsięczniaków!!!!

Do góry