reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie!
Bliskie mi tu tematy widze...jezeli chodzi o wagę to zaraz po ciąży było 2 kg tylko w zasadzie nadwagi i byłam zadowolona, a teraz jestem przerażona :szok:bo jest 5 na plusie, nie wiem skąd się to wzieło :-p, pocieszam się ze jak wróce do pracy to pare stresów i wróce do swojej wagi. Boże nigdy tyle nie ważyłam i nie miałam takiej d...y;-).

Blueberry , chciałam spytac jakiej firmy macie ten wózek, bo zapomniałam. Karolek w nim wygląda bosko na zimowym spacerku. I ten śpiworek mi sie bardzo podoba.

reklama
Blueberry , chciałam spytac jakiej firmy macie ten wózek, bo zapomniałam. Karolek w nim wygląda bosko na zimowym spacerku. I ten śpiworek mi sie bardzo podoba.
Casualplay S4. Śpiworek (a właściwie okrycie na nóżki) jest w zestawie :tak:. Wózek polecam, z resztą Agutek też ma taki i jest zadowolona z tego, co czytałam ostatnio :tak:.

Witajcie!
Bliskie mi tu tematy widze...jezeli chodzi o wagę to zaraz po ciąży było 2 kg tylko w zasadzie nadwagi i byłam zadowolona, a teraz jestem przerażona :szok:bo jest 5 na plusie, nie wiem skąd się to wzieło :-p, pocieszam się ze jak wróce do pracy to pare stresów i wróce do swojej wagi. Boże nigdy tyle nie ważyłam i nie miałam takiej d...y;-).

.

Hehe ja też się łudziłam, że po powrocie do pracy zgubię to i owo...nawet teściowa mnie w tym stale utwierdzała. A ja wróciłam i co? I nic :angry:
Skórę na brzuchu mam pofalowaną...bleee i jeszcze w ciąży na udach rozstępy mi się zrobiły okropne :angry:

No cóż...kosmetyki tego nie naprawią nie ma co się łudzić nawet :-p
Zaczęłam chodzić na pilates ale nawet i na to nie liczę :-D

Hehe ja też się łudziłam, że po powrocie do pracy zgubię to i owo...nawet teściowa mnie w tym stale utwierdzała. A ja wróciłam i co? I nic :angry:
Skórę na brzuchu mam pofalowaną...bleee i jeszcze w ciąży na udach rozstępy mi się zrobiły okropne :angry:

Zaczęłam chodzić na pilates ale nawet i na to nie liczę :-D
ja przed ciążą chodziłam na aerobik raz w tyg:tak: teraz też by się przydało:zawstydzona/y: ale za bardzo nie ma kogo na mówić:crazy: no chyba że siostre ale ona taka chuda jest że chyba by ją kobitki pogoniły:-D

oki uciekam szykowąc się do pracy:tak: jak zwykle mam odwieczny problejm nie mam co na siebie włożyć:sorry2::rolleyes:
jutro wolne:-D:-D:-D
dzisiaj dyżur pełni przy Natalci prababcia:tak:zobaczymy jak mała bedzie sie zachowywać:baffled: prababcia jest od 13:30 do 17:tak: później wraca mąż:tak:

Witam
Od nas też

BUZIACZKI DLA HANULKI NA 9 M-CY:biggrin2:
i
BUZIACZKI DLA LAURKI NA 8 M-CY:-D

Wczoraj przeniosłam Madzie do jej pokoju. Pierwsza noc taka jak zwykle tzn. kilka pobudek na podanie smoka ale z uśpieniem był już mały problem. Postawiliśmy łóżeczko inaczej niż było i po odłożeniu córci do spania okazało się, że jej nie pasuje strona. Po prostu sama przekręciła się w drugą a ja przeniosłam podusie pod główke i jakoś usnęła. Gorzej ze mną. Może to dziwne ale czułam się źle w sensie psychicznym. Brakowało mi córeczki u mnie w pokoju. Teraz to ja musze się przestawić na nową sytuację bo wygląda, że Madzia zniesie przeprowadzkę dobrze.

Zaczęłam chodzić na pilates ale nawet i na to nie liczę :-D[/quote]

Agutko nawet mnie nie załamuj - zostało mi 6 kg, wyglądam jak pączek:( A co do basenu, to moja mama chodziła i bardzo jej pomógł, ale Ja nie mam czasu, miałam się zapisac na aerobik, bo mam blizej lecz chorubsko mnie dopadło i razem z Amelia się kurujemy:no:

hej!

justine - współczuję usypiania, pozostaje przeczekać:confused:

a u nas dziś pogoda nawet nawet, słońce świeciło, max godzinę chodzimy bo mi się już nudzi:-p, u mnie na wsi to moge tylko chodzić w tą i z powrotem:-D

pytanie do tych marcowych mam, których dzieci ważą ponad 9 kg...przesadziłyście już pociechy do większego fotelika przodem do kierunku jazdy?
my mamy ten do 13, mrówka Z ma 7800 ale jest długa i postanowiłam ją przesadzic jak będzie miał 9k, za jakieś 2 miesiące pewnie

reklama
justine- buziaki dla Laurki:-D

madzkim- moja Wiktoria jeździ już przodem od 3 tygodni, jak miała 8 kg to ja już tak usadziłam, teraz ma już 9kg, więc teoretycznie dopiero teraz powinnam ja tak sadzać, ale stwierdzilismy że nic sie nie stanie.

Dziewczyny ja chyba mojej przykleje smoczka do buzi na noc, budzi mnie co 2 godziny:baffled::baffled:chodze po scianach normalnie, bo sie nie wysypiam, a o 6 musze wstawać do pracy. Kiedy wreszcie te zęby się skończą, bo już zaczynam mieć dosyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry