JustineMyMind
Mama Laureńki
ja też mam niedowage ale przed ciążą też ją miałam więc sie przyzwyczaiłamDziewczyny miałam nie pisać o wadze ale ja mam znowu problem w drugą stronę tzn.
mam niedowagę :-( I jak na razie nie zanosi się na przytycie, chociaż może przez zimę trochę się uda. Dobrą stroną tego jest że wszystkie ubrania sprzed ciąży na mnie pasują.
tylko skóra na brzuchu mi pomarszczona została (bo w ciąży przytyłam 24 kg i miałam wieelki brzuchal ), źle to wygląda i nie wiem co z tym zrobić. masować czy co? :-( help mi
Kryzys Laura chyba teraz przechodzi bo nie chce spać sama w łóżeczku, ja sie obudzi koło północy albo koło 2 to już nie da rady jej spowrotem do wyrka odłożyć bo jest ryk
nie umie zasypiać bez piersi (moja wina) i nie mam bladego pojęcia jak jej tego oduczyć . Dzisiaj wyjęłam jej pierś i uśpiłam na rękach, odłożyłam do łóżeczka i sie obudziła, ale nie płakała, usiadłam sobie do kompa. popatrzyła chwile co robie po czym sie odwróciła i zasnęła, nie to co wczoraj, ryk do 1 w nocy aż jej koło siebie nie położyłam. Cyc do buzi i zasnęła
Spóźnione życzonka dla wszystkich 8 - miesięczniaków!!!!!!!!