reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewa: dzięki za życzonka dla Wojtusia:)

Co do schudnięcia to... uwaga... ważę prawie 5 kg mniej niż przed ciążą:))

Już zachodząc w ciąże miałam nadwagę, w ciąży przybyło jeszcze 16 kg z których w ciągu 2 miesięcy po porodzie straciłam raptem z 8 albo 9 i tyle. Tak gdzieś w lipcu się więc zawzięłam i zleciałam ok 12 kg:) I tak mam dalej nadwagę ale przynajmniej mniej niż wcześniej:))

A ja mam pytanie z innej beczki. Na jak długo wychodzicie z dziećmi na spacer w taką pogodę jak teraz , tj temp w okolicach -5 do 0?

reklama
Witajcie

Widzę, że prezentowy temat sie rozkręcił. Ja na razie wiem, że Mateusz dostanie sanki od dziadków (sama je wybiorę żeby potem nie marudzić ;-)). Muszę się przejechać do jakiegos sklepu i pooglądac na żywca to i owo. Ale juz teraz zabawki walają się po podłodze a M się interesuje drewnianą łyżką, pilotem, komórką , balonem itp.

Miloku co do kilogramów to mnie się udało wrócić do wagi sprzed ciąży a nawet miałam 2 kg mniej ale moja żarłoczność i łakomstwo spowodowały, ze te 2 kg to juz historia...I jak patrzę na swój brzuch to mnie przeraża i obiecuję sobie nie jeść słodyczy po czym zdjadam ciasto, które się po weekendzie ostało :wściekła/y::baffled:

Aha i pomimo tego, że nadal karmię piersią to w sobotę wróciła do mnie @.... po 17stu miesiącach spokoju....:nerd:. Może i lepiej....

debiutantko aż mi się łezka w oku zakręciła, bo to po prostu niesamowite. Nie @:-D, ale to co piszesz. Nie wiem czy słyszałaś, ale jak kobiety mieszkaja razem to terminy ich @ są zbliżone, organizmy jakoś na siebie wpływają czy coś:sorry2: W każdym bądź razie My tez chyba na siebie działamy, bo ja też dostałam @ w sobotę:-D:-D:-D A jeszcze kilka dni temu rozmawiałyśmy o tym. A swoją drogą to poruszyłam wtedy ten temat, bo już coś czułam "w kościach". Skończyło się dobre.

Heheh Ewa ja też w sobotę :-)!!

I my się do życzeń dla Ignasia dołączamy :tak:!!

reklama
Miloku co do kilogramów to mnie się udało wrócić do wagi sprzed ciąży a nawet miałam 2 kg mniej ale moja żarłoczność i łakomstwo spowodowały, ze te 2 kg to juz historia...I jak patrzę na swój brzuch to mnie przeraża i obiecuję sobie nie jeść słodyczy po czym zdjadam ciasto, które się po weekendzie ostało :wściekła/y::baffled:
U mnie podobnie, ale teraz się zawzięłam... :-p:-D Ciekawe, ile wytrzymam :-p

Kaskada, przyjmij dla Wojtusia zyczonka, troche spóźnione, ale bardzo szczere:-)
BUZIACZKI DLA IGNASIA:-) Z OKAZJI 8M-CY
Dołączam do życzeń :-)

Do góry