ewa0381
Fanka BB :)
No i mamy śnieg. Pada od wczoraj, rozpuszcza się - nie wiem czy napisać stety czy niestety. I tak źle i tak niedobrze. Wczoraj babcia ulepiła Wiktorii mini bałwana i przyniosła go do domu. Córcia dotykała, zabierała rękę i znów dotykała. A jaka była zaskoczona jak patrzyla na padający snieg.
Na szczęście niczego się nie boi, oprócz odkurzacza. Mąż kiedyś odkurzał i ją przestraszył, i od tamtej pory patrzy podejrzliwie na odkurzacz, jak zostanie sama to w końcu zacznie płakać, ale jak będe w pobliżu to będzie chodzić za odkurzaczem i wchodzić na niego.
Cieszy mnie, że nie boi się grających zabawek. W rodzinie mamy 1,5 roczną dziewczynkę i jak tylko usłyszy jakąś zabawkę to zaraz jest ryk. A Wiktoria patrzy zaciekawiona na zabawki.
Niedługo będzie kombinowała jak się z niego wydostać
Dziewczyny a jaka jest reakcja waszych dzieciaczków na sprzęty wydające dźwięki tzn. odkurzacze, pralki suszarki...
Na szczęście niczego się nie boi, oprócz odkurzacza. Mąż kiedyś odkurzał i ją przestraszył, i od tamtej pory patrzy podejrzliwie na odkurzacz, jak zostanie sama to w końcu zacznie płakać, ale jak będe w pobliżu to będzie chodzić za odkurzaczem i wchodzić na niego.
Cieszy mnie, że nie boi się grających zabawek. W rodzinie mamy 1,5 roczną dziewczynkę i jak tylko usłyszy jakąś zabawkę to zaraz jest ryk. A Wiktoria patrzy zaciekawiona na zabawki.
moje dziecko sie obudziło i po chwili juz stała w łóżeczku o tak...
Niedługo będzie kombinowała jak się z niego wydostać