reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Zwolinko- czasami lekarz lekarzowi nie równy i zanim poda dobry lek to troche upłynie, a niestety na tym cierpią dzieci. Dużo zdrówka dla Wiktorka

Agutek- tylko żeby twoja Tolcia też czegoś nie załapała i mam nadzieje że ta temp. to rzeczywiście od ząbków.

Ja już nie wiem co jest grane, co wyjdziemy z choroby to coś nowego się przyczepia. Nikt u nas nie choruje więc nie wiem co to może być. Temperatura po panadolu trochę spadła, zobaczymy co w nocy będzie.

Ja mam ustawione na środkowym poziomie, bo moja jeszcze nie wstaje.

A tak w ogóle to dzień dobry. Kolejny dzień użerania się z ciołkami czas zacząć :wściekła/y: Ale wam życzę miłego dnia ;-)
ja mam tylko dwa poziomy więc mam na tym najniższym.:tak:
czemu sie z ciołkami użerasz? i w ogóle o jakich ciołkach mowa? :-D:confused:
moja też przechodzi całą długośc łóżeczka:tak: przy kanapie jeszcze nie próbowała:no:
ciekawe kiedy moja tak zacznie..:-p ale Natalcia to w ogóle wcześnie zaczęła być aktywna, nie to co mój leniuszek :blink::rolleyes:
Dziewczyny a jaka jest reakcja waszych dzieciaczków na sprzęty wydające dźwięki tzn. odkurzacze, pralki suszarki...
moja jak słyszy te sprzęty cichnie i słucha z zainteresowaniem:tak: dzisiaj jak babcia wyłączyła suszarkę Laurka sie rozpłakała bo chciała jeszcze posłuchać:-D
boi sie baardzo psów (szczekania zwłaszcza), nawet jak sie do niej powie "hau hau" :szok::-:)baffled:

Tristan biega z aodkurzaczem , jak tylko go wyciagam to juz sie cieszy . tak samo do pralki , zaglada co sie tam kreci prubije zlapac i sie cieszy:-D
:-D:-D:-D
Wróciłam z pracy a teściowa mówi, że moje dziecko dzisiaj jakieś nieswoje i żebym zmierzyła temperaturę i jest 38,8 w pupie....:-(
biedna Tolcia :-( zdrówka dla maluszki, dużo zdrówka :tak:
Pani dr powiedziała że zobaczy po tym antybiotyku :-( ale ja już nie pozwolę dac mu 4 antybiotyku i pójdę z nim prywatnie do lekarza. Też mnie to dziwiło ale to podobno oni sie na tym POWINNI znać.licze teraz na poprawę. pozdrawiam i dziękuje za słowa otuchy:blink:
ja też trzymam kciuki za Wiktorka :tak: mam nadzieje że szybko wróci do zdrowia. Jak my byłyśmy w szpitalu minął tydzień zanim przyszły wyniki dotyczące reakcji Laury na antybiotyk. więc przez tydzień dostawała równocześnie dwa antybiotyki które okazały sie być nieskuteczne :angry: . Cierpliwości, zrób to co Ci podpowiada matczyne serce, ono sie myli rzadziej niż lekarze:tak:
POWODZENIA! :happy2:

hej!

komputer już prawie po liftingu więc mam nadzieję, że będę z Wami na biężąco:-)

agutek - tez stawiam na ząbki z temperaturą, rozwolnienie może być z tego powodu

zwolinka - zdrowiejcie szybiutko:-)

któraś z Was pisała, że ząbkuje z Córeczką, nie pamiętam kto:zawstydzona/y:, Zosi wyszły zęby (4) bez problemu za to mnie męczy 8, ropa, ból i wizyta u dentysty:-(

teraz postaram się poodpowiadać na wasze pytania....

- w kombinezon ubieram Zosię tylko na spacer, w samochodzie zawsze ma kurtkę ( na krótkiej trasie), do kościoła, sklepu, w odwiedziny to nieelegancko dla mnie w kombinezonie;-) i też bym fotelika nie zapięła

- poziom w łóżeczku najniższy od miesiąca, odkąd wstała pierwszy raz, teraz już chodzi po całym, przy meblach też śmiga

to moje pytanko...czy Wasze dzieciaki domagają się potraw, które wy jecie (jak to widzą), u nas jest taki wrzask, że mrówka Z próbowała już pizzy, pomidorówki, ciastek itd:zawstydzona/y:, nie masz szans oszukac jej chrupkami więc daję tak polizać, bo co zrobić jak się drze???

robimy zabawę z prezentami na Mikołaja...każda wklei link co kupuje a niezdecydowanym pomagamy wybrać???:-)

teraz już dobranoc, jutro zajrzę

zwolinka zdrowia dla Wiktorka

robimy zabawę z prezentami na Mikołaja...każda wklei link co kupuje a niezdecydowanym pomagamy wybrać???:-)

Na Mikołajki czy na Święta?:-D ;-)Własnie teraz mi uzmysłowiłaś, że po drodze do świąt są jeszcze Mikołajki.
A poważnie to już gdzieś coś pisałyśmy o prezentach. No i dziewczyny już rozwiały moje wątpliwości. Tak więc przynajmniej jestem pewna co do jednego prezentu. Jak będę miała wątpliwości i pytania to oczywiście będę pytać. Narazie możecie rzucać propozycje.

Dzień dobry

my jesteśmy po nocnym aplikowaniu czopka, bo temperatura zaczęła rosną :eek:
Sprawdzałam dziąsła....ja nic nie widzę by coś się działo...w tym przypadku niestety, bo w takim razie temperatura pewnie od czegoś innego jest :-(
Jak się córka obudzi mąż zmierzy jeszcze raz i pomyślimy czy iść do lekarza. Jak wstawałam to jednak wydawało mi się, że jest rozpalona :-(

Na Mikołajki kupię chyba jakiś drobiazg. Zastanawiam się nad tym, co wczoraj pokazała debiutantka. Niedrogie, a może zajmie moją Gwiazdełkę. Ogólnie jeszcze daję sobie czas na zakupy :tak:

JMM ciołki to u mnie w robocie :-p Nie będę sie wdawała w szczegóły ale ostatnio mam zrąbaną atmosferę i myślę o tym by nawiać ;-) :ninja2:

Wiatm:-)
moja córcia oobudziła mnie w bardzo miły sposób:tak: wołała mama:-D
miałysmy iść na spacer z córcią ale strasznie sypie:szok: pewnie jak na złość ja mam dzień wolny i spędzimy go w domu:wściekła/y:

jeszcze raz życzę zdrówka dzieciaczką:tak:

reklama
Hello :-).

Agutku i jak tam Tola się miewa?

U nas niestety była pobudka o 3-ej i buszowanko do 5-tej :-(.Niewyspana jestem. A w pracy mam kocioł ostatnio...

Ja sobie chyba też odpuszczę drogie prezenty, bo moje dziecko i tak najbardziej lubi bączka i zwykłe badziewne autko za parę złotych.

Do góry