reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A właśnie....a propos kupek :sorry2:
Jakie wasze dzieci robią kupki?

U nas ciągle jakieś takie zbite są i bardzo ciemne...czasami aż nawet takie twarde. To chyba nie za dobrze nie?

reklama
Dziękujemy za życzonka i pozdrawiamy Boryska :-).

A propos kupek, to u nas są różne. Najczęściej rano jest zbita, a po południu taka rzadsza (czasem młodego wstawiam pod prysznic po niej ;-)). A kolory mają też różne - czasem są ciemne, czasem pomarańczowe, a czasem zielonkawe. Agutek, jeżeli się mała męczy, to może spróbuj jej podawać probiotyk i może więcej soków przecierowych (np. Bobofrut jabłkowo-morelowy z dynią, albo sam jabłkowy). Możesz też do któregoś mleka dodawać kaszkę kukurydzianą zamiast ryżowej, np. tą Nestle Bifidus. A jeżeli się nie męczy, to dałabym spokój :-).

No dobra, po pierwszej twardej i ciemnozielonej kupie teraz poszła miękka pomarańczowa :ninja2:

blueberry no właśnie mała się nie męczy na szczęście. Robi dwie kupki dziennie. Jedną z samego rana i ta często twarda jest i potem koło południa drugą i ona z reguły jest juz bardziej miękka :tak:
Tak sobie pomyślałam, że to pewnie przez kaszki i właśnie kupiłam tą Bifidius i na noc już nie dodaję ryżowej kaszki tylko kleik kukurydziany. Dzięki za rady :-)

I my się dołączamy do życzeń dla 8mio miesięczniaków: Karolka, Boryska i Leona :tak::-)
My tez sie dolaczamy:)

a jesli chodzi o kupki to jest godzina 11:30 a my juz mamy 4 za soba :szok:
co chwile kupa , ale nie takie calkiem rozwodnione tylko raczej takie normalne. bozi zbankrutuje na pieluchy:szok:

u nas swieci slonce i jest calkiem milo, jesiennie . mlody wstanie to sie chyba na spacerek wybierzemy:tak:

wiec jesli o zimie to ... kupilam jakis czas temu kombinezon zimowy 9-12 i wczoraj zalozylam go mlodemu a on... zamaly :-:)-(
ale babcia kupila taki 2 czesiowy wiec mamy zamiar wybrac sie w pl na sanki ,wiec niech pada snieg bo jedziemy juz za 3 dni:)

U nas do południa poszła wyjątkowo nawet trzecia kupa! I taka mięciutka, rzadziutka i......śmierdząca :-p :-D

My wróciliśmy właśnie od moich rodziców, byliśmy na mniamuśnym obiadku, a teraz spać mi się chce, ale moje dziecko zdrzemnęło się w aucie i teraz o spaniu nie myśli :eek:

Agutek znam ten bol hihi
zjadlam obiadek i mnie zmulilo a Tristan pospal sobei jak ja obiad robilam i teraz nawet mysli o spanie a ja nei moge oczu utrzymac:confused2:

acha wyszlismy jeszcze przed obiadem na spacer bo ladnie slonce swiecilo i... deszcze nas zlal hihi
wiec sprawdzilismy , NAPEWNO z cukru nie jestesmy hhiih:-D

reklama
wróciliśmy do mamy z obiadku:tak: nieźle u nas sypie śnieg:szok::szok::szok: nuńka była w kombinezonie i doszłam do wniosku że nie chyba na drugi rok to może być za mały:baffled: w sumie kupiłam go we wrzesniu i był duzo za duży a teraz jest trochę za duży:baffled:

Do góry