reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a my sobie darujemy wyjazd zimowy, chyba ze dopiero w lutym- niestety:-( a ofert jest pełno w necie i niektóre całkiem, całkiem. Mnie się marzy wyjazd tygodniowy to może bym sie nauczyła śmigac na nartach trochę, bo jak nie to bede z córką na sankach jeździła:-)albo na jabłuszku

reklama
A u nas była zamieć :szok:. Ale już po, śniegu niewiele spadło :-).
A u nas też była zamieć koło 13 i śnieg leży do tej pory.. Zima idzie ;-)

Ostatnia noc była spokojna, synuś spał do rana... Mam nadzieję, że dziś będzie podobnie..

Życzę Wam udanego wieczoru i spokojnej nocki :-) Pa

Dobry wieczor:-)
ja dopiero siadam spokojnie, bo wymiekam juz przy tej mojej corci;-)z dwoma polgodzinnymi drzemkami w ciagu dnia nie moge sie z niczym wyrobic:no:jak bylysmy w Polsce bylo super, bo moglam mala puscic na podloge, ona sobie lazila, a ja np. gotowalam
tutaj sypialnie mamy na pietrze, a kuchnie na parterze i nie moge jej w pokoju zostawic na dluzej, a na dole sa schody( na gorze oczywiscie tez;-)) i w ogole niebezpiecznie...
juz bym chciala sie przeprowadzic, do jakiegos bardziej funkcjonalnego mieszkania:-(

ale przynajmniej pogoda w Anglii w miare w porzadku:-)dzisiaj co prawda troche wietrznie bylo, ale jakies 14 stopni, wiec snieg brzmi dla mnie lekko abstrakcyjnie;-):-)
milego sobotniego wieczoru Marcowkom zycze:-)

Dobry wieczór również :-)Ja dzisiaj pierwszy raz robiłam chruściki :-p (jak mała była na spacerku z dziadkiem) ale sie nie wyrobiłam ze wszystkim i troche ją dzisiaj olewałam :zawstydzona/y:i płakało moje dziecko strasznie. w ogóle jakaś marudna była dzisiaj (może przez ten śnieg :confused:) co chwile mi sie budzi :-:)baffled:
Gości dzisiaj mieliśmy (a właściwie moja mama miała) - strasznie wścibscy ludzie! :szok::angry: mam nadzieje że ja taka na starość nie będę :-D:baffled:
dobranoc ide do wyrka bo ja też padnięta jestem...

witajcie :-)

tigger a może jakieś barierki na schody? kurczę współczuję bo nie wyobrażam sobie byc cały czas przy córze i nie móc nic zrobić. A przeprowadzka wkrótce ma być czy się nie zapowiada jednak?

JMM chruściki, mniam :-p podeślij trochę :-D
Co do starości i zachowań to ja też zawsze mówię, że strasznie taka nie chciałabym się stać a jak znam życie wszystkie takie będziemy :rofl: :-D

Miłej niedzieli!

Dzien dobry
corcia obudzila mnie dzisiaj o 7 rano wielka kupa, ktora wyszla az na pizamke:baffled:wspanialy poczatek dnia...;-):-D
Agutek - przeprowadzka juz za 2 miesiace, dlatego nie oplaca nam sie inwestowac w zadne bramki:tak:juz mnie to stresuje okropnie (tzn. przeprowadzka), tym bardziej, ze nie wiadomo gdzie bedziemy mieszkac - maz szuka innej pracy i byc moze bedziemy sie przeprowadzac nawet do innego miasta:-(
JMM - ja tez Olivke czasami troche olewam:zawstydzona/y:no ale nie mozna sie przeciez nimi zajmowac caly czas, chociaz tego najbardziej by chcialy:-pOlivka czesto i glosno domaga sie, zeby jej poswiecac uwage:-)

milej niedzieli paniom zycze:-)
chociaz u nas pogoda nie nastraja pozytywnie - szaro i smutno...

reklama
Witajcie :-) My dziś od 6 śmigamy :-p Synuś jak zwykle pełen energii :-D

Buziaki dla Karolka i Boryska :-)

Miłej niedzieli, marcówki :-)

Do góry