a my sobie darujemy wyjazd zimowy, chyba ze dopiero w lutym- niestety:-( a ofert jest pełno w necie i niektóre całkiem, całkiem. Mnie się marzy wyjazd tygodniowy to może bym sie nauczyła śmigac na nartach trochę, bo jak nie to bede z córką na sankach jeździła:-)albo na jabłuszku
reklama
malaga
Fanka BB :)
A u nas też była zamieć koło 13 i śnieg leży do tej pory.. Zima idzie ;-)A u nas była zamieć . Ale już po, śniegu niewiele spadło :-).
Ostatnia noc była spokojna, synuś spał do rana... Mam nadzieję, że dziś będzie podobnie..
Życzę Wam udanego wieczoru i spokojnej nocki :-) Pa
A
Agutek
Gość
Ja też zaraz kładę się spać, bo padam ze zmęczenia...nie wiem tylko po czym? ;-)
Dobranoc :-)
Dobranoc :-)
T
tigger
Gość
Dobry wieczor:-)
ja dopiero siadam spokojnie, bo wymiekam juz przy tej mojej corci;-)z dwoma polgodzinnymi drzemkami w ciagu dnia nie moge sie z niczym wyrobicjak bylysmy w Polsce bylo super, bo moglam mala puscic na podloge, ona sobie lazila, a ja np. gotowalam
tutaj sypialnie mamy na pietrze, a kuchnie na parterze i nie moge jej w pokoju zostawic na dluzej, a na dole sa schody( na gorze oczywiscie tez;-)) i w ogole niebezpiecznie...
juz bym chciala sie przeprowadzic, do jakiegos bardziej funkcjonalnego mieszkania:-(
ale przynajmniej pogoda w Anglii w miare w porzadku:-)dzisiaj co prawda troche wietrznie bylo, ale jakies 14 stopni, wiec snieg brzmi dla mnie lekko abstrakcyjnie;-):-)
milego sobotniego wieczoru Marcowkom zycze:-)
ja dopiero siadam spokojnie, bo wymiekam juz przy tej mojej corci;-)z dwoma polgodzinnymi drzemkami w ciagu dnia nie moge sie z niczym wyrobicjak bylysmy w Polsce bylo super, bo moglam mala puscic na podloge, ona sobie lazila, a ja np. gotowalam
tutaj sypialnie mamy na pietrze, a kuchnie na parterze i nie moge jej w pokoju zostawic na dluzej, a na dole sa schody( na gorze oczywiscie tez;-)) i w ogole niebezpiecznie...
juz bym chciala sie przeprowadzic, do jakiegos bardziej funkcjonalnego mieszkania:-(
ale przynajmniej pogoda w Anglii w miare w porzadku:-)dzisiaj co prawda troche wietrznie bylo, ale jakies 14 stopni, wiec snieg brzmi dla mnie lekko abstrakcyjnie;-):-)
milego sobotniego wieczoru Marcowkom zycze:-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
Dobry wieczór również :-)Ja dzisiaj pierwszy raz robiłam chruściki (jak mała była na spacerku z dziadkiem) ale sie nie wyrobiłam ze wszystkim i troche ją dzisiaj olewałam i płakało moje dziecko strasznie. w ogóle jakaś marudna była dzisiaj (może przez ten śnieg ) co chwile mi sie budzi :-baffled:
Gości dzisiaj mieliśmy (a właściwie moja mama miała) - strasznie wścibscy ludzie! mam nadzieje że ja taka na starość nie będę
dobranoc ide do wyrka bo ja też padnięta jestem...
Gości dzisiaj mieliśmy (a właściwie moja mama miała) - strasznie wścibscy ludzie! mam nadzieje że ja taka na starość nie będę
dobranoc ide do wyrka bo ja też padnięta jestem...
A
Agutek
Gość
witajcie :-)
tigger a może jakieś barierki na schody? kurczę współczuję bo nie wyobrażam sobie byc cały czas przy córze i nie móc nic zrobić. A przeprowadzka wkrótce ma być czy się nie zapowiada jednak?
JMM chruściki, mniam podeślij trochę
Co do starości i zachowań to ja też zawsze mówię, że strasznie taka nie chciałabym się stać a jak znam życie wszystkie takie będziemy
Miłej niedzieli!
tigger a może jakieś barierki na schody? kurczę współczuję bo nie wyobrażam sobie byc cały czas przy córze i nie móc nic zrobić. A przeprowadzka wkrótce ma być czy się nie zapowiada jednak?
JMM chruściki, mniam podeślij trochę
Co do starości i zachowań to ja też zawsze mówię, że strasznie taka nie chciałabym się stać a jak znam życie wszystkie takie będziemy
Miłej niedzieli!
A
Agutek
Gość
A i oczywiście ślemy pozdrowionka dla dzisiejszych 8-miesięczniaków!!!! :-)
T
tigger
Gość
Dzien dobry
corcia obudzila mnie dzisiaj o 7 rano wielka kupa, ktora wyszla az na pizamkewspanialy poczatek dnia...;-)
Agutek - przeprowadzka juz za 2 miesiace, dlatego nie oplaca nam sie inwestowac w zadne bramkijuz mnie to stresuje okropnie (tzn. przeprowadzka), tym bardziej, ze nie wiadomo gdzie bedziemy mieszkac - maz szuka innej pracy i byc moze bedziemy sie przeprowadzac nawet do innego miasta:-(
JMM - ja tez Olivke czasami troche olewamno ale nie mozna sie przeciez nimi zajmowac caly czas, chociaz tego najbardziej by chcialyOlivka czesto i glosno domaga sie, zeby jej poswiecac uwage:-)
milej niedzieli paniom zycze:-)
chociaz u nas pogoda nie nastraja pozytywnie - szaro i smutno...
corcia obudzila mnie dzisiaj o 7 rano wielka kupa, ktora wyszla az na pizamkewspanialy poczatek dnia...;-)
Agutek - przeprowadzka juz za 2 miesiace, dlatego nie oplaca nam sie inwestowac w zadne bramkijuz mnie to stresuje okropnie (tzn. przeprowadzka), tym bardziej, ze nie wiadomo gdzie bedziemy mieszkac - maz szuka innej pracy i byc moze bedziemy sie przeprowadzac nawet do innego miasta:-(
JMM - ja tez Olivke czasami troche olewamno ale nie mozna sie przeciez nimi zajmowac caly czas, chociaz tego najbardziej by chcialyOlivka czesto i glosno domaga sie, zeby jej poswiecac uwage:-)
milej niedzieli paniom zycze:-)
chociaz u nas pogoda nie nastraja pozytywnie - szaro i smutno...
reklama