reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Oj ewo wierzę, że się wkurzyłaś :angry: Ale takie już życie....znajomości, znajomości i jeszcze raz znajomości :eek: Wiem coś o tym.

My idziemy zaraz do pediatry na kontrolę.

moja Wiktoria też tak krótko śpi, czasmi przeciągnie jej się ta pierwsza dżemka do godziny ale druga to max. 30 minut.
kasia u nas podobnie, pierwsze spanko czasami przeciaga sie do godziny
roksi fajnie ze masz mila atmosfere w pracy a czym sie dokladnie zajmujesz?
agutku mam nadzieje ze Tola juz zdrowa :)
tigger witaj . ja zmykam znowu do pl za 9 dni . tym razem lece sama z tristanem . mam troche pietra...
blubbery u nas tak samo zeby wyszly ale mega marudny coag dalszy ,az dzisiaj zobaczylam przyczyne mojego niewysapania .5 zabek... jaknei bylo to nie bylo a jak zaczely wychodzic to jeden za drugim
ewa nie przejmuj sie napewno zaraz natrafi sie moze jeszcze lepsza oferta pracy. nie mozna sie poddawac:)

a my po pierwszej rocznicy sluby:)ale szybko zlecialo;0
oki dziewczyny zmykam do wyrka ,
acha tristan wdrapuje sie na schody , oczywiscie pod asysta a dzisja nauczyl sie z nich schodzic
szykujemy sie do kupna bramek
i juz zaczynam myslec o prezentach po malutku. macie jakies pomysly na prezenty dla dzieciaczkow ?
pozdrawiam

a, dopiero doczytalam, roksi, powodzenia w pierwszym dniu w nowej pracy!!:-):-)
Dziękuje:tak:
Pierwszy dzień w pracy ok:tak: tylko trochę nogi mnie bolą:eek: pacjętów dużo:tak: Pani Doktor tak ok 30lat także bardzo przyjemnie pracuje się z młodymi lekarzami:tak: Myślałam że w pracy będe bardziej opsesyjnie myślec o tym co robi córcia:sorry:

witajcie mamusie!

roksi no to teraz pójdzie już z górki w pracy i zobaczysz jak szybko będzię ci czas uciekał ;-)

My byliśmy na kontroli. Poprawa jest. Odstawiamy lekarstwa i patrzymy co dalej będzie się działo. Ponoć ma jakis obrzęk koło nosa i to może powodować, że jej się ciężej oddycha i dlatego rzęzi mocniej. Jak najczęściej mamy chodzić na spacery, bo to ułatwi jej oddychanie i faktycznie - na spacerkach cichutko oddycha :tak:

Dzień dobry :-). Ja w pracy :tak:. Ładna pogoda dzisiaj, choć zimno.

Roksi, gratuluję i życzę powodzenia :-).

Debiutantko, wszystkiego naj naj naj.

Agutek, fajnie, że Tola się lepiej czuje :tak:.

Miloku, Tristan się rozwija w jakimś mega tempie :szok:.

Ewa, nie przejmuj się, tak już w życiu jest ;-).

reklama
Do góry