reklama
A
Agutek
Gość
roksi spokojnie, będzie wszystko dobrze A kto będzie zajmował się małą?
kaskada
Marcowa mama 2007
Dziewczyny, mam takie może trochę dziwne pytanie,
POd czym teraz , jak się zaczęło robić chłodniej śpią Wasze dzieciaczki?
U nas na tapecie są kocyki. Ale zastanawiam się powoli nad jakąś kołderką. Tylko że młody się strasznie wierci w nocy i nie wiem jak to będzie.
POd czym teraz , jak się zaczęło robić chłodniej śpią Wasze dzieciaczki?
U nas na tapecie są kocyki. Ale zastanawiam się powoli nad jakąś kołderką. Tylko że młody się strasznie wierci w nocy i nie wiem jak to będzie.
A
Agutek
Gość
kaskada od jakiegoś czasu używamy już kołderki
debiutantka
Marcówka 2007
WItajcie
Ale u nas dzis deszczowo
Kaskada, Mateusz też od jakiegoś czasu śpi pod kołderką i nawet sie za bardzo nie odkopuje choć też jest wiercik.
I życzenia dla kolejnych 8-mio miesięczniaków - Wiktorii i Maddoxa :-)!!
Ale u nas dzis deszczowo
Kaskada, Mateusz też od jakiegoś czasu śpi pod kołderką i nawet sie za bardzo nie odkopuje choć też jest wiercik.
I życzenia dla kolejnych 8-mio miesięczniaków - Wiktorii i Maddoxa :-)!!
Lajla83
Fanka BB :)
moja mama i babcia czasami teściowa ale tylko przez 30min bo ja kończe o 14 a moja mama musi byc o 14 w pracy lub ja o 14 zaczynam a mama o 14 wychodzi z pracyroksi spokojnie, będzie wszystko dobrze A kto będzie zajmował się małą?
również podpinamy się pod życzeniaI życzenia dla kolejnych 8-mio miesięczniaków - Wiktorii i Maddoxa :-)!!
ale naprawde melanie należy się klaps za to że zapomniała o nas
A
Agutek
Gość
Ja też dołączam się do życzeń!!!!! :-)
A Mel napisała na innym wątku, że wróciła do Polski!
MY TEŻ DOŁĄCZAMY SIĘ DO ŻYCZEŃ
Moja Wiktorynka jednak doczekała się pierwszego ząbka, właśnie wyszłyśmy z wanny gdzie mnie zaczęła gryźć i tam poczułam jakąś igiełkę i jest dolna jedyneczkawypszedziła Mamusię z pierwszym ząbkiem
Moja Wiktorynka jednak doczekała się pierwszego ząbka, właśnie wyszłyśmy z wanny gdzie mnie zaczęła gryźć i tam poczułam jakąś igiełkę i jest dolna jedyneczkawypszedziła Mamusię z pierwszym ząbkiem
reklama
ewa0381
Fanka BB :)
Dziękujemy za życzenia
Wiktoria ma siniaka na czole. Kilka dni temu bawiła się i uderzyła glową w stół. Na szczęście szybko znika.
Też o tym przeczytałam. No i chyba Nas podczytuje, tylko nie wiem dlaczego się nie odzywa.
Dziewczynki moja córeczka nabiła sobie pierwszego porządnego guziora i to z tyłu głowy.
Wiktoria ma siniaka na czole. Kilka dni temu bawiła się i uderzyła glową w stół. Na szczęście szybko znika.
ale naprawde melanie należy się klaps za to że zapomniała o nas
Też o tym przeczytałam. No i chyba Nas podczytuje, tylko nie wiem dlaczego się nie odzywa.