reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja nie mam nawyku chodzenia z malym po pokoju, wolę go poprzytulac na siedząco:tak: ciężkie się robią te nasze szkraby więc lepiej ich nie przyzwyczajać;-)

Ja też rzadko chodzę z małą. Z reguły siedzę. Ale ten moment kiedy mam z nią wstać i odłożyć do łóżeczka jest tragiczny tak mnie bolą kolana, że szok - zdecydowanie jest mi za ciężko :eek:

Radosnych Świąt i wszystkiego dobrego!!

wesołych Świat Wielkanocnych dla Wszystkich Mam i Wszystkich Maluszków

E3sYp2

Agutku ja mam to samo z kolanami
lozko mam niskei i jak mam wstac to koszmarnie bola kolana
tera to juz mnie bola caly czas
nie tylko jak z malym wstaje
ale np jak na kibelek ma usiasc czy na krzeslo, czy wejsc po schodach
chyba cos sobie nadwyrezylam
dodatkowo mialam kiedys kontuzje kolana po zawodach siatkarskich i chyba dodatkowo mocniej mnieboli:szok:

Dziewczyny zdrowych i pogodnych swiat
mokergo dyngusa i samych pysznosci

WESOŁYCH ŚWIĄT! DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I NASZYCH POCIECH, ABY PO ŚWIĘTACH BYŁO JUŻ TYLKO LEPIEJ.

PS. ŻADNYCH KOLEK:tak:

Dziewczyny, czy Wasze dzieci już się do Was śmieją?? :-D Bo mój mały wczoraj tak nieśmiało, a dziś już całą gębą i z lekkim kwikiem się do mnie śmiał!! I to kilka razy!! :-D

reklama
Do góry