reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ibufen to jest właściwie to samo, co Nurofen, tylko innej firmy i pewnie różnią się smakiem.Mi z kolei znajome poleciły IBUFEN dla dziecka ale jeszcze nie wypróbowałam. Podobno też jest dobry.
A
Agutek
Gość
Hejka :-)
Wróciłam z sobotnich wojaży. Zrobiłam sobie nowe pazurki, kupiłam kozaki na zimę i zabrałam potem córę i męża na miasto na spacerek i obiadek. Teraz czekam na psiapsiółę, a jestem troszkę zmęczona ;-)
U nas zębów brak :-) Ale i tak od tygodnia są nocne przeboje, co chwilę pobudki z płaczem. Córa wyżywa się trochę na różnych rzeczach wpychając je do buzi. Smaruję Calgelem, ale nic poza tym nie stosuję. Jakoś tak mamy z mężem podejście, że leki idą jako ostateczność. No bo nie wiem czy podawać to tylko dlatego, że boli czy podajecie bo jest przy tym też gorączka? Szczerze mówiąc wolałabym nie podawać jej nic, ale jak będzie trzeba to wiadomo nie ma co kombinować i podać trzeba
Ciekawe kiedy jej coś wyjdzie, bo może tak będziemy czekać i czekać i jeszcze się okaże, że to fałszywy alarm co?
Wróciłam z sobotnich wojaży. Zrobiłam sobie nowe pazurki, kupiłam kozaki na zimę i zabrałam potem córę i męża na miasto na spacerek i obiadek. Teraz czekam na psiapsiółę, a jestem troszkę zmęczona ;-)
U nas zębów brak :-) Ale i tak od tygodnia są nocne przeboje, co chwilę pobudki z płaczem. Córa wyżywa się trochę na różnych rzeczach wpychając je do buzi. Smaruję Calgelem, ale nic poza tym nie stosuję. Jakoś tak mamy z mężem podejście, że leki idą jako ostateczność. No bo nie wiem czy podawać to tylko dlatego, że boli czy podajecie bo jest przy tym też gorączka? Szczerze mówiąc wolałabym nie podawać jej nic, ale jak będzie trzeba to wiadomo nie ma co kombinować i podać trzeba
Ciekawe kiedy jej coś wyjdzie, bo może tak będziemy czekać i czekać i jeszcze się okaże, że to fałszywy alarm co?
Lajla83
Fanka BB :)
dokładnie u nas to samo noc btyła ciężka chyba z 10 razy wstawałam do małej ja podaje Panadol ale też tylko w ostateczności lub jak goączka jest powyżej 37,5U nas zębów brak :-) Ale i tak od tygodnia są nocne przeboje, co chwilę pobudki z płaczem. Córa wyżywa się trochę na różnych rzeczach wpychając je do buzi. Smaruję Calgelem, ale nic poza tym nie stosuję. Jakoś tak mamy z mężem podejście, że leki idą jako ostateczność. No bo nie wiem czy podawać to tylko dlatego, że boli czy podajecie bo jest przy tym też gorączka? Szczerze mówiąc wolałabym nie podawać jej nic, ale jak będzie trzeba to wiadomo nie ma co kombinować i podać trzeba
reklama
A
Agutek
Gość
moja córcia jak na razie śpi jak zabita poszła bidula spać o 18:30 była mega zmęczona po poprzedniej nocy:-( oby dzisiaj ładnie spała
Moja na razie też ładnie śpi. Cyrki zaczynają się później :sick: Korzystając z tego jej snu sama idę szybko spać, bo okropnie zmęczona dzisiaj jestem. Także dobranoc