reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wiatam:-)
u nas nie zbyt udana noc:-(nie mogę patrzeć jak moje dziecko cierpi przez ząbkowanie:-( męczy się strasznie:-(
Tolciu spóźnione buziaki!!!

reklama
Witajcie :-).

Spóźnione życzonka dla Toli :tak:.

U nas chyba jakieś nowe ząbki się pchają, bo synek od soboty płacze przy usypianiu, a dzisiaj obudził się o północy i w końcu spał z babcią, żebym ja mogła się wyspać do pracy. W dzień oczywiście też marudzi :-(.

ja muszę dzisiaj zrobić u małej w pokoju przemeblowanie:tak: zaczeli już ostro grzać a mała ma łóżeczko pod oknem:tak: więc trzeba je gdzieś przestawić:tak:

hej!

chyba mnie wygonicie stąd jak będę zaglądała z taką częstotliwością:zawstydzona/y:
u mamy rzadko bywama mój komp...same wiecie

co tu takie bolesne ząbkowanie? gra się toczy o dolne jedynki? u nas już są:-), wyszły nawet bez marudzenia. Coraz częściej całe nocki przespane!!!! dodam, że samo się zrobiło:-):-):-)

roksi - ach! ale przyjemność Cię czeka z przemeblowaniem!!!

agutek - to fajnie siedzieć w domu jak Tolcia zdrowa:-D, odpoczywajcie!

ewelina - mnie Zosia raz ugryzła, ale bolało strasznie. Karmię ją tylko o 6 rano, w ciągu dnia już nie chce i po kąpieli tak dla rozrywki:-D, ale może jak zaczniesz dawać Piotrusiowi w nocy kaszkę to będzie lepiej spał?

Zosia rozwija się w jakimś mega tempie. Stoi już trzymając się jedną ręką a drugą się bawi:szok:siadanie i raczkowanie to już nie wyczyny dla niej, teraz stawanie na topie. Trzymając się sofy "przejdzie" z jednego końca na drugi:szok::szok::szok:, nie moge powstryzmać tych jej zapędów

Witam:tak:

Również przesyłam buziaczki dla Toli

Wczoraj pisałam, że przespałam całą noc ale dzisiaj już koniec sielanki. Znowu było kilka pobudek w nocy :-(Ja już właściwie karmię tylko trochę wieczorem i właśnie w nocy bo tylko wtedy mnie córcia nie gryzie. W dzień nawet nie przystawiam już bo ostatnio potraktowała mnie "odpowiednio" tymi swoimi ząbkami:szok:. :tak:

Witajcie,

U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiło :-D Jest super, mama wyspana, tata wyspany , ale oczywiście Borysek koło 3 - 4 w nocy ląduje u nas w łóżku, bo wtedy jakoś tak sie rozbudza i nikt nie ma siły usypiać Go w łózeczku. Z nami zasypia sam po kilkunastu minutach. Chciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....:laugh2:

TOLA - nas wczoraj nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....
więc życzenia dzisiaj !!! :-):-):-)

SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I KOLEJNYCH CUDOWYCH MIESIĘCY POZNAWANIA ŚWIATA!

Witajcie,

U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiło :-D Jest super, mama wyspana, tata wyspany , ale oczywiście Borysek koło 3 - 4 w nocy ląduje u nas w łóżku, bo wtedy jakoś tak sie rozbudza i nikt nie ma siły usypiać Go w łózeczku. Z nami zasypia sam po kilkunastu minutach. Chciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....:laugh2:

skąd wiesz???:-D:-D:-D, jeżeli Zosia nie ma sweterka pod szyję to cienki szalik zakładam

reklama
Hehe dosuwam więc na razie nic nie zakładam pod spód :-p Ale mam w razie czego szaliczek.

Moja teściowa się rozchorowała...ma zapalenie gardła i dostała od lekarza zakaz pojawiania się u wnuczki przez tydzień. Nie ma kto się małą zająć :-(

Do góry