reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam

Po tysiąc buziaczków dla Boryska i Karolka na urodzinki:-).

Pełnia jest, czy co, że te nasze dzieciaczki nie śpią.
Mój Piotruś zawsze często się budził w nocy, ale za to też szybko zasypiał, a dziś masakra:no:. Nie dość, że pobudek było 3, to jeszcze nie śpimy już na dobre od 5.00:szok:.

Miłego dnia dla wszystkich niewyspanych mamuś:tak:

reklama
Witajcie :-)

Nie wiem, czy kiedykolwiek zdołam nadrobić zaległości...

Piotruś jest bardzo absorbujący :-) Nie lubi się sam bawić.. Nadal nie siedzi stabilnie, tylko leci na boki... :rolleyes: Mimo, że ząbki wchodzą, śpi całą noc, w dzień w miarę spokojnie, a myślałam, że będzie bardziej marudny :confused:, mamy już pierwszy ząbek :-)

Pozdrawiamy serdecznie :-) Zbieram się do pracy..

Miłego dnia :-)

Witam:-)
ale pogoda okropna w Częstochowie:wściekła/y: pada i jest tylko 10 stopni:wściekła/y: czeka nas dzień w domu:-( może w końcu nadrobie zaległości w praniu:tak: no i jeszcze maseczka na włosy:tak: moja siostra jest w szkole fryzjerskiej i dałam mi przepis na maseczkę regenerująca włosy:tak: żółtko+ miód+ oliwa wszystko razem pod folie i ręcznik:tak: czym dłużej na głowie tym lepiej:tak:

no u nas też fatalnie, mokro zimno i wogole ble... a jeszcze akurat dzis pogrzeb mamy w rodzinie i trzeba bedzie jakos wytrzymać. Mam nadzieje ze sie dzieciaki nie zaziębią... bo małemu już cos w nosie jeździ, a dużemu pani w przedszkolu wczoraj dała mleko (a wiedzą że mu nie wolno) i sie dusil

Się witam :-)

My jesteśmy po pierwszym spacerku po chorobie. Byliśmy u pediatry na kontroli - wszystko jest ok :tak: Nasz pediatra zupełnie spokojniej podchodzi do wszystkiego niż babka ze szpitala i nie kazał się niczym przejmować. Mamy tylko unikać kontaktów z chorymi, przeziębionymi, a jak najwięcej czasu spędzać na dworze :happy: Szkoda tylko, że muszę wracac do pracy.

Córci chyba jednak idą zęby. Namiętnie ze złością wpycha różne rzeczy do buzi i tak siłowo pociera na boki - np. moją rękę, moje kolano, brodę, piżamę, swoją kołderkę...Nigdy nie pchała nic do buzi, więc chyba to właśnie to :confused: Do tego źle śpi w nocy, budzi się z płaczem. No i ślini się okropnie.

Coraz częściej zaczyna utrzymywać równowagę podczas siedzenia, więc może też się tego nauczy niebawem ;-):-D Dużo by to dało :laugh2:

U nas pogoda też do bani. Ciemno i deszczowo :dull:

roksi fajny przepis na maseczkę, może kiedyś wypróbuję :happy:

Pozdrawiamy mamusie i dzieciaczki!

wiesz co, pani rżnęła głupa że myślała ze tylko cytrusy. a od samego poczatku ma wpisane mleko i cytrusy... więc ją mąż dzis prześwięcił... tylko najgorsze jest to ze teraz sie moze rozchorować na dłużej... grrrrrrrr wściekla jestem. Dobrze ze sie wczoraj przyznał ze zjadł te platki z mlekiem o bym nawet nie wiedziala czemu sie dusi.
a i wlasnie zmierzylam Xawkowi temperature bo jakis taki cieply był i ma 38 :(
dałam mu końską dawke nurofenu i cebionu moze cos pomoze

roksi ta maseczka jest rewelacyjna,robiłam ją już jak byłam we włoszech, tylko tam nie dają miodu i konieczna jest folia i recznik, mi pomogła:-) zwłaszcza na zniszczone włosy

reklama
roksi ta maseczka jest rewelacyjna,robiłam ją już jak byłam we włoszech, tylko tam nie dają miodu i konieczna jest folia i recznik, mi pomogła:-) zwłaszcza na zniszczone włosy
zapomniałam o kilku kroplach cytryny:tak: ja ja robiłam dopiero dwa razy:tak: takie maski są napewno dobre po jakis wczasach gdzie słońce niszczy włosy:wściekła/y: ja po Turcji miałam siano przesłuszone na głowie mimo tego że miałam olejek ochronny na włosy z który wybuliłam 40zł za 150ml:szok: i lipa nic nie dało:no:

Do góry