reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ups, rzeczywiście cicho tu dzisiaj... Mój młody jest strasznie marudny, więc nie mam czasu na nic . Kiedy to ząbkowanie się skończy?
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
My mieliśmy pracowite przedpołudnie, byliśmy w szpitalu na kontroli w zwiazku z moją cukrzycą ciązową, wszystko ok:-).
A potem długi spacerek, własnie wrócilismy do domku, a mały jeszcze dosypia,więc ja skrobnę coś szybciutko,
Mam furę rzeczy do prania, a że schnie powoli, więc nie ubywa,
zaraz będzie też masę do prasowania,
mam zaległości w porzadkach domowych
na całe szczęscie obiadek mam
A potem długi spacerek, własnie wrócilismy do domku, a mały jeszcze dosypia,więc ja skrobnę coś szybciutko,
Mam furę rzeczy do prania, a że schnie powoli, więc nie ubywa,
zaraz będzie też masę do prasowania,
mam zaległości w porzadkach domowych
na całe szczęscie obiadek mam
Lajla83
Fanka BB :)
ale mialam zakręcony dzień a mała marudna jak nigdy:-(
oglądałm dzisiaj kombinezony ceny kosmos był fajny 159 jeszcze fajniejszy 219 a inne nam sie nie podobały jutro lub w niedziele wybiorę się do tego sklepu w Łodzi Mama i Ja może coś tam kupie a czy któraś z was może wie po ile są w h&m
oglądałm dzisiaj kombinezony ceny kosmos był fajny 159 jeszcze fajniejszy 219 a inne nam sie nie podobały jutro lub w niedziele wybiorę się do tego sklepu w Łodzi Mama i Ja może coś tam kupie a czy któraś z was może wie po ile są w h&m
A
Agutek
Gość
Hej nadaję ze szpitala, mąż na dziś i jutro przynióśl mi laptopa z blue connectem, więc poczytam co tam u was :-)
Za chwilę mała dostanie zastrzyk z antybiotykiem, potem dam jej mleczko i jak zaśnie to siądę na dłużej.
Za chwilę mała dostanie zastrzyk z antybiotykiem, potem dam jej mleczko i jak zaśnie to siądę na dłużej.
debiutantka
Marcówka 2007
O już widzę Agutek, że nie jesteście bidulki w domu:-(. Trzymajcie się dzielnie i niech Tola szybko do zdrowia wraca!!!
debiutantka
Marcówka 2007
Roksi23 dziekuję w imieniu Mateusza
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Buziaczki dla Mateuszka od Laurki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIADOMOSC DLA WSZYSTKICH:
LAURENKA BEDZIE W KALENDARZU NA ROK 2008
JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA GLOSY!!!!!
WIADOMOSC DLA WSZYSTKICH:
LAURENKA BEDZIE W KALENDARZU NA ROK 2008
JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA GLOSY!!!!!