reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
trzymajcie się dziewczyny życzymy zdrowia!!!!!!!!!!

my jutro wybieramy się na Akademie Pampers, kawałek drogi mamy ale chyba pójdziemy pieszo bo nie chce się tłoczyć tramwajem z Natalką

my jutro wybieramy się na Akademie Pampers, kawałek drogi mamy ale chyba pójdziemy pieszo bo nie chce się tłoczyć tramwajem z Natalką

Ja byłam wczoraj na Akademii Pampers i jechałam autobusem ale żałowałam, że do niego wsiadłam. Był prawie pusty ale koło nas stał jakiś facet lekko podchmielony i jak kierowca zahamował to ten przewrócił się na wózek.:wściekła/y: Nic się nie stało ale budkę w wózku mi powykrzywiał. Byłam wściekła na siebie, że nie poszłam na piechotę ale pogoda była niepewna i chciałam szybko wrócić do domu.:-(

elahar i jak było:confused: opłaca się iść:confused:

Kilka pokazów nawet mi się podobało, np.o śnie dziecka, słuchanie przez słuchawki co słyszał maluszek jak był w brzuszku, ogólnie o rozwoju dziecka też mówili :tak:
Nie trwało to długo ale myślę, że warto pójść. NA koniec dają różne próbki dla mamy i dziecka i od żywieniowców ciasteczka dla dzieci ząbkujących.:tak:
Przed namiotem jest parking dla wózków.

Dzień Dobry:-)

Kilka pokazów nawet mi się podobało, np.o śnie dziecka, słuchanie przez słuchawki co słyszał maluszek jak był w brzuszku, ogólnie o rozwoju dziecka też mówili :tak:
Nie trwało to długo ale myślę, że warto pójść. NA koniec dają różne próbki dla mamy i dziecka i od żywieniowców ciasteczka dla dzieci ząbkujących.:tak:
Przed namiotem jest parking dla wózków.
a te pokazy są cały dzień:confused: czy jest jakaś okreslona pora o której się to zaczyna:confused:

Cześć laseczki ;-). Ja się nie wyspałam i boli mnie głowa, a w dodatku jestem w pracy :wściekła/y:. Małemu chyba jakieś nowe zęby chcą wyrosnąć, ale nie mam pojęcia które :no:.

Tolcia, wracaj do zdrówka szybciutko :* :* :* (to są wirtualne buziaczki :-))

Najlepsze życzenia dla Wiktorii :tak:. Ale ten czas leci, co?

reklama
Do góry