reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam :-). Ja dzisiaj w pracy.

Agutek, jak się Tola czuje?

JMM, u nas jest podobnie - synuś nie ma ochoty ćwiczyć nowych umiejętności, najchętniej cały czas by siedział u mamy na rękach. Jak go położę na łóżku, żeby się pogimnastykował, to jest tak tak nieszczęśliwy, że tylko leży i jęczy ;-).

reklama
moja córcia jest bezlitosna:baffled: obudziła nas o 6:szok: zabralimy ją do sypialni i niestety łaziła po nas, szrpała mnie za włosy, zero spania:baffled:

Witam:-) u nas piękna pogoda:-) dzisiaj przyjeeżdza do mnie mama:tak: troszę zajmnie się Natalką bo jak na razie mała rozpędza się coraz szybciej:szok: jedynie tylko w łóżeczku i krzesełku jest grzeczna:tak: na podłodze wszędzie wejdzie, wszystko ruszy:baffled:

Roksi ja już się zastanwiam nas tymi szelkami do nauki chodzenia, bo myśle że przy tym raczkowaniu tych zbójów już nam się przydadzą.:-D

moja córcia jest bezlitosna:baffled: obudziła nas o 6:szok: zabralimy ją do sypialni i niestety łaziła po nas, szrpała mnie za włosy, zero spania:baffled:

roksi ja tak mam juz od jakiegos czasu . bo niuniek budzi sie o 5 to go do naszegowyrka wkladamy. polezy spokojnie jeszcze jakies 20 min i sie zaczyna za nos ,za oczy, za wlosy, palce do buxzi, do nosa, do oka, za uszy :szok:i zero spania

justin bylam ostatnio u kolezanki ona ma synka miesiac starszego i ten nic nie robi i w dodatku jest mieki jak guma jak tristan w 2 miesiacu , polozylismy ich na podlodze to tamten ledwo glowke dzwigal a triatan wlazl by mu na glowe. w ostatniej chwili zlapalam.:-D:-D

Witamy wszystkich już z domku:-),

Wrócilismy wczoraj wieczorem, a dzisiaj mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać.

A Piotruś troszkę jest rozstrojony, bo u babci było mnóstwo ludzi, ktoś do niego się ciągle uśmiechał, ktoś na rączkach nosił, a w domu tylko mama. Mam wrażenie, że się rozglada po mieszkaniu i kogoś szuka:tak:.

A najlepsze jest to, że jak zobaczył tatę po przeszło tygodniu, to się strasznie ucieszył:-D, a ja się obawiałam, czy sie nie rozpłacze, bo wtedy byłoby mężowi na pewno przykro:zawstydzona/y:.

No i obok ząbka chyba pojawia się kolejny.

Dziękujemy za wszystkie życzonka,

a my życzymy zdrówka Toli:tak:.

ewelina gartuluje piotrusiowi zabka jakos mi wczesniej minaleo .

zapomnalam napisac ze mielismy calkiem przespana noc tylko 3 razy wstawalam :tak:

roksi ty to masz przynajmiej czas na zregenerowanie sil w nocy a u mnie z tym to jest masakra.

Dziewczyny, macie pomysł, gdzie można oddać wózek? Chcę się pozbyć starego wózka, nie chce mi się go sprzedawać, bo nie jest wiele wart, a na pewno ktoś jeszcze mógłby z niego skorzystać. Niby tylu jest potrzebujących, a jak przyjdzie co do czego, to nie wiadomo co zrobić ;-).

Dziewczyny, macie pomysł, gdzie można oddać wózek? Chcę się pozbyć starego wózka, nie chce mi się go sprzedawać, bo nie jest wiele wart, a na pewno ktoś jeszcze mógłby z niego skorzystać. Niby tylu jest potrzebujących, a jak przyjdzie co do czego, to nie wiadomo co zrobić ;-).

Dom Samotnej Matki - chyba jest jakiś w Krakowie. Albo któryś z Domu Dziecka, ja swojego czasu chodziłam pomagać przy dzieciach do tego na Woli Justowskiej, i tam malutkie dzieci były ale nie wychodziły babki z nimi, pomimo pięknego ogrodu, bo miały za mało wózków...., ale nie wiem czy jeszcze ten Dom Dziecka istnieje, bo wiem że były jakieś "przekształcenia" ....

reklama
hej!

miloku/roksi - u nas to samo, wczesne pobudki i skakanie po nas w łóżku, niby to słodkie ale jak człowiek chce spać:baffled:

kasia - czyli zwolniłaś się już i rozkręcacie biznes?

blueberry - jest też Dom Małego Dziecka, w którym mieszkają młode dziewczyny ze swoimi dziećmi, byłam tam na prkatykach tylko jaka ta ulica....koło cmentarza Podgórskiego gdzieś...

Do góry