JustineMyMind
Mama Laureńki
to mnie pocieszyłaś, u nas prawie tak samo, chociaż są dni kiedy mała ma lepszy humor i wtedy dłużej sama sie bawi (nawet leżąc na brzusiu)JMM, u nas jest podobnie - synuś nie ma ochoty ćwiczyć nowych umiejętności, najchętniej cały czas by siedział u mamy na rękach. Jak go położę na łóżku, żeby się pogimnastykował, to jest tak tak nieszczęśliwy, że tylko leży i jęczy ;-).
no co chciał sie pobawić z kumplemjustin bylam ostatnio u kolezanki ona ma synka miesiac starszego i ten nic nie robi i w dodatku jest mieki jak guma jak tristan w 2 miesiacu , polozylismy ich na podlodze to tamten ledwo glowke dzwigal a triatan wlazl by mu na glowe. w ostatniej chwili zlapalam.
Laura nie jest miękka. siedzi jak sie ją posadzi oczywiście z podparciem, bo bez niego pochyla sie do przodu i liże sobie stópki
niesamowitą masz córcięodrazu córcie położyłam wygodnie
ja dzisiaj byłam w szoku, byłyśmy dzisiaj na spacerze nad jeziorem, małej sie chciało spać więc miączała, już ją chciałam wziąć na ręce i dać cyca ale wetknęłam jej smoka i co? zamknęła oczka i usnęła, od razu "dudając" słodko smoczusia zamiast mojego cyca , normalnie szok