reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

JMM, u nas jest podobnie - synuś nie ma ochoty ćwiczyć nowych umiejętności, najchętniej cały czas by siedział u mamy na rękach. Jak go położę na łóżku, żeby się pogimnastykował, to jest tak tak nieszczęśliwy, że tylko leży i jęczy ;-).
to mnie pocieszyłaś, u nas prawie tak samo, :szok::sorry2::tak:chociaż są dni kiedy mała ma lepszy humor i wtedy dłużej sama sie bawi (nawet leżąc na brzusiu):tak:
justin bylam ostatnio u kolezanki ona ma synka miesiac starszego i ten nic nie robi i w dodatku jest mieki jak guma jak tristan w 2 miesiacu , polozylismy ich na podlodze to tamten ledwo glowke dzwigal a triatan wlazl by mu na glowe. w ostatniej chwili zlapalam.:-D:-D
:szok::-D:-D:-D no co chciał sie pobawić z kumplem :-D:-D:-D
Laura nie jest miękka. siedzi jak sie ją posadzi oczywiście z podparciem, bo bez niego pochyla sie do przodu i liże sobie stópki :shocked2:
odrazu córcie położyłam wygodnie:tak:
niesamowitą masz córcię :tak::-D

ja dzisiaj byłam w szoku, byłyśmy dzisiaj na spacerze nad jeziorem, małej sie chciało spać więc miączała, już ją chciałam wziąć na ręce i dać cyca ale wetknęłam jej smoka i co? zamknęła oczka i usnęła, od razu "dudając" słodko smoczusia zamiast mojego cyca :szok::tak:, normalnie szok :-D

reklama
Witajcie :-). Ja dzisiaj jestem nawet wyspana, bo synek w sumie ładnie spał. Co prawda ze 3 razy się obudził, jak się przekręcił na plecy, ale zaraz zasypiał jak go obróciłam z powrotem na brzuch. No i nie jadł wcale w nocy, tylko dopiero o 5-tej rano :tak:.

Laura nie jest miękka. siedzi jak sie ją posadzi oczywiście z podparciem, bo bez niego pochyla sie do przodu i liże sobie stópki :shocked2:
Karol też nie jest miękki, bo jak się go pociągnie za rączki, to staje na nogi. Siedzi podobnie jak Laura :tak::-D. Ale jednak między nim a Tristanem jest ogromna różnica.

niesamowitą masz córcię :tak::-D
Zgadzam się, umarłam ze śmiechu jak zobaczyłam to zdjęcie :-D:-D:-D.

Ciekawe co u Agutka...

Dzień Dobry:-)
Córcia dała mi dzisiaj pospać to 8:-):-):-)
Jeśli chodzi o Agutka i Tolcie to podczytałam na innym wątku, że Agutek pojechała z małą do szpitala, bo Tolcia dostała wysokiej temperatury:-( myślę że jeszcze tam są, bo napewno by coś napisały:-(

Witajcie :-). Ja dzisiaj jestem nawet wyspana, bo synek w sumie ładnie spał. Co prawda ze 3 razy się obudził, jak się przekręcił na plecy, ale zaraz zasypiał jak go obróciłam z powrotem na brzuch. No i nie jadł wcale w nocy, tylko dopiero o 5-tej rano :tak:.

U nas bardzo podobna noc i pierwsze jedzonko o 6.20 - huuuraaaaa, ciekawe czy to tylko incydent? :-D

Kurde czekamy na wieści od Agutka, myślałam że to tylko katarek u Toli.....

wczoraj kawałki szkła w słoiczkach Gerbera a dzisiaj [URL]http://wiadomosci.onet.pl/1616042,11,item.html[/URL]
cos nie działa link więc wklej artykuł:tak:
Fragmenty owadów w preparacie dla niemowląt
"Dziennik": W jednej z partii Nutramigenu, preparatu dla niemowląt, znaleziono liczne zanieczyszczenia. Główny Inspektor Farmaceutyczny wiedział o nieprawidłowości, ale poinformował o niej tylko na swojej stronie internetowej.
To skandal - komentują lekarze. Nutramigenem karmi się noworodki, które nie mogą pić mleka matki i cierpią na alergie na białko.

We wrześniu Narodowy Instytut Leków zbadał jedną z partii gotowego do sprzedaży preparatu. Okazało się, że seria Nutramigenu nr S 701320 nie odpowiada rygorystycznym normom jakości. W preparacie były fragmenty owadów i inne organiczne zanieczyszczenia. GiF zakazał sprzedaży podejrzanej serii Nutramigenu w puszkach po 425 g. Jak się dowiedział "Dziennik", hurtownia farmaceutyczna, która rozprowadza Nutramigen, powiadomiła apteki o partii preparatu wycofanej z obrotu. Producent przeprowadza teraz swoje wewnętrzne śledztwo, które ma wyjaśnić, jak doszło do zanieczyszczenia.

cos nie działa link więc wklej artykuł:tak:
Fragmenty owadów w preparacie dla niemowląt
"Dziennik": W jednej z partii Nutramigenu, preparatu dla niemowląt, znaleziono liczne zanieczyszczenia. Główny Inspektor Farmaceutyczny wiedział o nieprawidłowości, ale poinformował o niej tylko na swojej stronie internetowej.
To skandal - komentują lekarze. Nutramigenem karmi się noworodki, które nie mogą pić mleka matki i cierpią na alergie na białko.

We wrześniu Narodowy Instytut Leków zbadał jedną z partii gotowego do sprzedaży preparatu. Okazało się, że seria Nutramigenu nr S 701320 nie odpowiada rygorystycznym normom jakości. W preparacie były fragmenty owadów i inne organiczne zanieczyszczenia. GiF zakazał sprzedaży podejrzanej serii Nutramigenu w puszkach po 425 g. Jak się dowiedział "Dziennik", hurtownia farmaceutyczna, która rozprowadza Nutramigen, powiadomiła apteki o partii preparatu wycofanej z obrotu. Producent przeprowadza teraz swoje wewnętrzne śledztwo, które ma wyjaśnić, jak doszło do zanieczyszczenia.
:szok: :szok: :szok:

dziękuje bardzo:tak: ciekwe czy mój mąż pamięta:-D ostatnio zapomniał o moich imieninach:baffled: ale faceci to raczej pamięci nie maja do dat:no:

reklama
Do góry