reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Sobota i pewnie życie rodzinne kwitnie:-), dlatego tak tu pusto:-(.
Mój mąż też zaraz wróci z pacy i się wybierzemy razem na spacerek.
Miłej soboty, pozdrowionka,;-)
Mój mąż też zaraz wróci z pacy i się wybierzemy razem na spacerek.
Miłej soboty, pozdrowionka,;-)
A
Agutek
Gość
Dziewczyny mam pytanko czy macie jakies pomysly na prezent dla meza moj ma za 10 dni urodziny a ja zupelnie niewiem co mu kupic
U mnie kiepsko z kreatywnością jeśli chodzi o prezenty dla męża Ostatnio na urodziny dostał skrzynkę na narzędzia i narzędzia, innym razem wielką książkę kucharską Kuronia (mąż bardzo lubi gotować), jakieś książki bo lubi czytać, kiedyś świętował na wakacjach to zorganizowałam mu rejs statkiem, albo zapraszam go do restauracji...Takie tam standardy, kiepsko u mnie z pomysłami
Do nas za chwilę przyjdzie babcia dalej oswajać się z córeczką
T
tigger
Gość
hihih mam dokladnie to samo tylko innekolory zielono niebiosko rozowo zolte hihi fajne jest
hehe, no widzisz, to juz nie pierwsza rzecz, ktora kupujemy taka sama;-)
to znaczy ja krzeselka jeszcze nie zakupilam, pewnie po powrocie z Pl to zrobie
pisz jak sie sprawuje i czy Tristankowi sie podoba:-)
Lajla83
Fanka BB :)
my dzisiaj od rana byłyśmy u mamy:-) teraz posiedzimy w domku bo musze wyprać dywan Natalki bo pobrudziła go marchewką
boje się dzisiejszego wieczoru:-( kurcze żeby tylko się nie męczyła tak jak wczoraj
co do krzesełka to ja wybrałam takie KRZESEŁKO+STOLIK DO KARMIENIA BABYPOINT PROMOCJA! (225452370) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście różowe
od jutra wkładamy do samochodu fotelik
boje się dzisiejszego wieczoru:-( kurcze żeby tylko się nie męczyła tak jak wczoraj
co do krzesełka to ja wybrałam takie KRZESEŁKO+STOLIK DO KARMIENIA BABYPOINT PROMOCJA! (225452370) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście różowe
od jutra wkładamy do samochodu fotelik
A
Agutek
Gość
Jeju..nie mogę już tego słuchać - babcia opiekuje się córą a ta płacze i płacze...nie da się przez babcię nakarmić, podczas zabawy co chwilę ryk....ciężko to widzę :-(
A
Agutek
Gość
Poszła babcia. Mała nie chce od niej jeść i koniec :-(
I jak tu wracać do pracy
I jak tu wracać do pracy
Dziewczyny mam pytanko czy macie jakies pomysly na prezent dla meza moj ma za 10 dni urodziny a ja zupelnie niewiem co mu kupic
mój mąż też ma niedługo urodziny ,a ponieważ pali zamówiłam mu na allegro zapalniczkę z grawerem- wyszło super i są inicjały moje i córeczki:-):-)
my już po spacerku, załatwilismy wszystko na chrzciny , które już a za tydzień (kurcze jak ten czas leci) a jutro idziemy do moich rodziców na obiadek wiec mam luz od gotowania. Miłego weekendu wam życzę:-):-)
Poszła babcia. Mała nie chce od niej jeść i koniec :-(
I jak tu wracać do pracy
kurcze, to masz problem jak Tola nie chce jeść od babci, może ona robi to inaczej od ciebie?? dobrze że z Wiktorią nie miałam problemów że nie chciała jeść od naini.
reklama