reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dziewczyny ja chyba zwarjuje. Wiktorii naprawde idą zeby bo jest marudna, wszystko wkłąda do buzi i gryzie a teraz przestała wreszcie ryczeć. Łeb mi pęka. Posmarowałam jej dziąsła żelem i zasnęła, wiec mam troche spokoju.

:szok::szok::szok: Agutku czy Ty piszesz jeszcze na jakis watkach??oprocz marcowego ...

Najpierw byłam na staraczkach i jeszcze z nimi piszę :tak:

Ja też chciałbym już zajść w ciążę:rofl2: w przeciwieństwie do mojego męża, który jeszcze po jednym porodzie się nie pozbierał:-D
Po CC trzeba odczekać rok (lekarz tak mówił), więc to już niedługo.:tak:

No jakby twój mąż zaszedł w ciążę to bym padła :szok::-D:rofl2:

ewo ja myślę, że im w tym artykule nie chodziło o to by w ogóle mleka czy jego przetworów nie spożywać, a o to by nie propagowano picia mleka codziennie jak głównego składnika pożywienia dzieci, bo po prostu wcale nie jest takie zdrowe i bogate w witaminy jak reklamują:tak:

Jeśli chodzi o krzesełko do karmienia to ja chyba we wrześniu kupię takie
229345712

Dziewczyny ja chyba zwarjuje. Wiktorii naprawde idą zeby bo jest marudna, wszystko wkłąda do buzi i gryzie a teraz przestała wreszcie ryczeć. Łeb mi pęka. Posmarowałam jej dziąsła żelem i zasnęła, wiec mam troche spokoju.

wiem cos na ten temat moja dostala dwa zeby na trzy miesiace i dalej chyba ida bo slini sie i wklada wszysko do buzi ponaqdto jeast strasznie mqarudna sama nie posiedzi i trzeba ja usypiac makabra

reklama
Do góry