reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

miloku, a to krzeselko do wanny kupowaliscie tutaj czy w Pl? tez sie nosimy z zamiarem kupienia takiego, ale jakos mi nie wpadlo w oko nigdzie;-)
a jakie macie krzeselko do karmienia?

reklama
miloku, a to krzeselko do wanny kupowaliscie tutaj czy w Pl? tez sie nosimy z zamiarem kupienia takiego, ale jakos mi nie wpadlo w oko nigdzie;-)
a jakie macie krzeselko do karmienia?

kupilismy tutaj w toysrus i krzeslo do karminia tez
mamy chicco ale nie wiem nic wiecej
dla mnei wazne bylo zeby zabiezpieczenie miedzy nozkami bylo mocowane do siedzisiak i zeby byl koszyk zeby siedzonko bylo w miare wieksze i zeby bylo kilka pozycji rozlozenia siedziska. acha i zeby cale sie skaldalo :tak:

ach azpomnialam wam wczoraj napisac ze moj synek poraz pierwszy wczoraj jechal na wozku sklepowym nie na siedzonku dla bobaskow tylko na siedzisiaku dla starszakow ale mial radoche :-D:-D:-D

kupilismy tutaj w toysrus i krzeslo do karminia tez
mamy chicco ale nie wiem nic wiecej
dla mnei wazne bylo zeby zabiezpieczenie miedzy nozkami bylo mocowane do siedzisiak i zeby byl koszyk zeby siedzonko bylo w miare wieksze i zeby bylo kilka pozycji rozlozenia siedziska. acha i zeby cale sie skaldalo :tak:

ach azpomnialam wam wczoraj napisac ze moj synek poraz pierwszy wczoraj jechal na wozku sklepowym nie na siedzonku dla bobaskow tylko na siedzisiaku dla starszakow ale mial radoche :-D:-D:-D

nam sie tez podoba chicco, o takie: Chicco Happy Snack highchair - Pois Blue : mothercare

a ile kosztuje takie do wanny siedzonko?

Pikne to krzeselko, kurcze ale troche drogie. Moj maz tez chce takie plastikowe a ja sie zastanawialam nad takim drewnianym ale tylko dlatego ze z tego drewnianego mozna pozniej zrobic stolik i krzeselko

Hejo dziewuszki :-)

Tigger bardzo ladne to krzeselko :tak: musze sie powolutku tez za czyms takim rozejrzec :happy2:

Gosiaczek calkiem niezly pomysl z tym drewnianym :tak:jak mozna tez krzeselko i stoliczek osobno zrobic :happy2: widzialam kiedys na allegro chyba tez cos tego typu tylko plastikowe :tak:zaraz postaram sie poszukac ;-)

reklama
Do góry