reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witajcie kochane:-)
nareszcie jestem w formie:cool2: ale z kaszlem:-(
co do wypadających włosów, to u mnie się uspokoiło i teraz odrastaja mi wloski, mam takiego śmiesznego jeżyka:-D

Ja też musze przyznać że po tej maseczce WAX też mi mniej włosów wypada ale jeszcze nie jest dobrze.:-(

reklama
Ja też musze przyznać że po tej maseczce WAX też mi mniej włosów wypada ale jeszcze nie jest dobrze.:-(
U mnie chyba też widoczna jest już poprawa :tak:
Dalej łykam Skrzypovitę i co jakiś czas nakładam sobie tę samą maseczkę. Mam nadzieję, że wkrótce całkiem się uspokoi.

Moja córeczka też ostatnio jakaś marudząca, szczególnie jak ma zasnąć...jakoś ostatnio sama nie potrafi się wyciszyć i usnąć :eek:

Ja miałam spotkanie z szefem, już wszystko wiem o swojej pracy. Powrót niebawem :-p

U mnie chyba też widoczna jest już poprawa :tak:
Dalej łykam Skrzypovitę i co jakiś czas nakładam sobie tę samą maseczkę. Mam nadzieję, że wkrótce całkiem się uspokoi.

Moja córeczka też ostatnio jakaś marudząca, szczególnie jak ma zasnąć...jakoś ostatnio sama nie potrafi się wyciszyć i usnąć :eek:
U nas też są cyrki z zasypianiem. Wczoraj usypiałam małego na rękach, a i tak był płacz. A włosy mi dalej wypadają i jeszcze Karolek mi wyrywa ;-).

A mój Piotrek usypia bez problemu, śpi dużo w dzień, za to w nocy zaczął się budzić, a już tak ładnie spał do rana :rolleyes:

No nie żebym się cieszyła, ale wiem teraz, że nie tylko mój Piotruś ma wstręt do tej czynności:baffled::eek::baffled:(chodzi o zasypianie)

Ja się pocieszam, że to chwilowe ;-)
Jeśli nie to trzeba będzie znowu zakasać rękawy i powalczyć trochę.
Teraz wystarczy tylko, że ją trzymam na rękach i do niej szeptam, nie muszę nawet bujać, a ona od razu odjeżdża.

malaga jak tam po pracy?

To odpoczywaj :tak:

Moja też śpi, ale ja to czekam, żeby się obudziła na jedzonko i może jakiś spacerek...tyle, że coś się chmurzy...to może lepiej niech jednak śpi? :rolleyes2: ;-)

reklama
Witajcie!!

a u nas też zmiana z zasypianiem, ale na lepsze...w ogóle już nie zasypia w wózku tylko albo po jedzeniu albo sama po zabawie:-)

a ja miałam szokujący telefon...mama dziecka z którym pracowałam w starej pracy chche bym teraz uczyła go w domu, 3 razy w tygodniu, właśnie takiej pracy teraz szukam, ona ma ustalić z dyrektorem szczegóły a ja złożę dokumenty pro forma, zobaczymy co z tego będzie...

Do góry