reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Pracuję w przedszkolu ;-):-) 5 godzin dziennie Teraz mam dyżur w innym przedszkolu, pracuję od 7 do 12 :-)
ooo to nawet nieźle, czyli 25 h to etat? ja miałam szukac pracy w przedszkolu ale pomyślałam, że lepiej w szkole bo tam etat to 18 h
T
tigger
Gość
Ewelina - ja jestem z Gdanska, ale teraz tam nie mieszkam, wiec niestety nie pomoge
roksi - ale chorobsko cie dopadlomiejmy nadzieje, ze Natalke to ominie...
malaga - podziwiam cieduzo masz sily, ja to bym dawno padla po takiej ilosci snu:sick:
my sie zaraz na spacerek wybieramy, bo pogoda sie poprawila:-)
same jestesmy, bo maz dzisiaj egzamin zdaje, kolejna licencje robi:-)ale ile to doksztalcanie kosztuje, az glowa boli
milego wieczorku!!:-)
roksi - ale chorobsko cie dopadlomiejmy nadzieje, ze Natalke to ominie...
malaga - podziwiam cieduzo masz sily, ja to bym dawno padla po takiej ilosci snu:sick:
my sie zaraz na spacerek wybieramy, bo pogoda sie poprawila:-)
same jestesmy, bo maz dzisiaj egzamin zdaje, kolejna licencje robi:-)ale ile to doksztalcanie kosztuje, az glowa boli
milego wieczorku!!:-)
A
Agutek
Gość
Witam się pod wieczór. Ale dzień szybko zleciał :-) Zaraz zmykam na Prison Break
Ale tylko na wieczór tyle zjada ;-) Mimo wszystko i tak nie widać tego co zjada w kg ;-) Nie wiem co ona z tym jedzonkiem robi
Co ja bym dała za takie godziny pracy 5h dziennie...super :-)
Witam :-)
Agutek 240ml naprawde zarloczek z tej Twojej corci ;-)
Ale tylko na wieczór tyle zjada ;-) Mimo wszystko i tak nie widać tego co zjada w kg ;-) Nie wiem co ona z tym jedzonkiem robi
Pracuję w przedszkolu ;-):-) 5 godzin dziennie Teraz mam dyżur w innym przedszkolu, pracuję od 7 do 12 :-)
Co ja bym dała za takie godziny pracy 5h dziennie...super :-)
EWELINKA WSZYSTKIEGO NAJ DLA CIEBIE I MĘŻA I NASTĘPNYCH KILKUDZIESIĘCIU LAT W MIŁOŚCI
a ja wróciłam z pracy o 16 i od razu z córeczką na spacer i dopiero wróciłyśmy. Oczywiście dzwoniłam do niani w ciągu dnia bo byłam ciekawa jak tam Wika, ale wszystko było ok. Niania nakarmiła, przebrała, pobawiła Małą wyprała jej brudny śliniaczek bo moje dziecko - chyba jak wszystkie- cała była uświniona i z nudów posprzątała mi kuchnie. Myślałam, że będzie gorzej z moim psychicznym podejściem, ale może dlatego jest w miarę ok, bo już się zdążyłam z tą myślą powrotu do pracy oswoić. I stwierdzam, że mam teraz więcej motywacji do tego, żeby mieć jeszcze siły wieczorem w domu, bo wiem że po 8 godzinach muszę wyjść z Wika na spacer, ugotowac dla niej i dla nas i wyprać. Ciekawe na ile mi tej motywacji straczy bo to dopiero pierwszy dzień:-). Ale zapowiada się ok, i chyba trochę brakowało mi klientów i kontaktu z ludźmi- chyba nie jestem typem Matki Polki a w sobote idę do frycka - nareszcie
a ja wróciłam z pracy o 16 i od razu z córeczką na spacer i dopiero wróciłyśmy. Oczywiście dzwoniłam do niani w ciągu dnia bo byłam ciekawa jak tam Wika, ale wszystko było ok. Niania nakarmiła, przebrała, pobawiła Małą wyprała jej brudny śliniaczek bo moje dziecko - chyba jak wszystkie- cała była uświniona i z nudów posprzątała mi kuchnie. Myślałam, że będzie gorzej z moim psychicznym podejściem, ale może dlatego jest w miarę ok, bo już się zdążyłam z tą myślą powrotu do pracy oswoić. I stwierdzam, że mam teraz więcej motywacji do tego, żeby mieć jeszcze siły wieczorem w domu, bo wiem że po 8 godzinach muszę wyjść z Wika na spacer, ugotowac dla niej i dla nas i wyprać. Ciekawe na ile mi tej motywacji straczy bo to dopiero pierwszy dzień:-). Ale zapowiada się ok, i chyba trochę brakowało mi klientów i kontaktu z ludźmi- chyba nie jestem typem Matki Polki a w sobote idę do frycka - nareszcie
malaga
Fanka BB :)
Boję się, że to taki chwilowy power... Mały śpi od 20, a ja właśnie wysprzątałam kuchnię i łazienkę zamiast iść spaćmalaga - podziwiam cieduzo masz sily, ja to bym dawno padla po takiej ilosci snu:sick:
Coś za coś Agutek ;-):-) 5 godzin dziennie i wypłata trzycyfrowa No i wyobraź sobie 25 dzieci na jednej sali nad którymi musisz zapanować nie krzycząc Czasem wolałabym te 8 godzin, ale gdzie indziej, gdzie jest trochę spokoju ;-)Co ja bym dała za takie godziny pracy 5h dziennie...super :-)
Lajla83
Fanka BB :)
no ja rozsiewam wirusa internetowegoJa chyba sie zaraziłam od Roksi, bo zaczynam kichac i mam niezły katar, mam nadzieje ze nie rozwinie sie nic wiecej.I to z okazji naszej rocznicy chyba.
wszystkiego najlepszego dla Ciebie Ewelinko i dla Męża:-)
nooooooo ja też oglądam mój małażonek to obejrzał już drugą serie ale niestety trzeba czytać:-(Witam się pod wieczór. Ale dzień szybko zleciał :-) Zaraz zmykam na Prison Break
podczas chorby schudlam 3 kg pewnie tak szybko jak poszło tak szybko wróci wraz z apetytem
reklama
elahar
mama Madzi
Ewelinko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
Cały dzień dzisiaj w biegu i nie zauważyłam wcześniej.
Agutek jak zobaczyłam ile twoja córcia je to postanowiłam eksperymentalnie przygotować dla swojej większą porcyjkę (nie taką jak twoja ale 170 ml) no i wciągnęła wszystko do dna. :-) . Jestem bardzo zadowolona
Cały dzień dzisiaj w biegu i nie zauważyłam wcześniej.
Agutek jak zobaczyłam ile twoja córcia je to postanowiłam eksperymentalnie przygotować dla swojej większą porcyjkę (nie taką jak twoja ale 170 ml) no i wciągnęła wszystko do dna. :-) . Jestem bardzo zadowolona