reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek - na godziny pracy pewnie byś się z nami zamieniła ale na zarobki już nie:-D

kasia - aktywne miałaś dzień, cały poza domem, wypocznij nocą:-)
no właśnie coś za coś, ja mam trochę wyższe zarobki i chyba bym nie chciała pracować w przedszkolu- 25 dzieci oooooo nnnnnniiiiiieeeeee to nie na moje nerwy. Do swojej córeczki mam cierpliwość ,ale do obcych dzieciaczków i to jeszcze wrzeszczących to bym chyba nie miała

no idę spać, bo jutro znów do pracy ale weekend wolny, ale za to imprezka więc pewnie w niedziele będę umierać:sick::sick::sick:
do jutra dziewczynki

reklama
Dzień Dobry,

Mój Piotruś cierpi chyba na bezzsenność:no:. Nie wiem, jak wasze dzieciaczki tyle śpią, mój idzie ostatni spać (ok.23.00):sick:, a wstaje pierwszy - dziś np. 6.30.:baffled:

Za życzenia jeszcze raz dziękuje, Piotruś jednak nie dał nam poświętować, musiał jak co dzień odwalić koncert przy zasypianiu:eek::sorry2:, sąsiedzi, to chyba mają nas dosyć:crazy::crazy:.

Cześć dziewczyny :-). Widzę, że niektóre z nas już wróciły do pracy... Też mnie to czeka niedługo. Tylko że ja pracuję do 17:30, jak dotrę do domu to będzie 18:00! Ale i tak Ci Malaga nie zazdroszczę :no:. Po 5 godzinach z taka grupą dzieciaków można mieć dość.

Dzień dobry :-)

No fakt...coś za coś. Ja mam 40-godzinny tydzień pracy i na szczęście większą wypłatę, ale teraz to tak patrzę z perspektywy matki, która chce wracać do dziecka szybko ;-) Rozmawialiśmy z mężem, że gdyby dostał coś blisko tysiąca więcej w jego wypłacie to zostałabym na wychowawczym ;-) Ale on tego więcej nie ma, więc muszę być jednak aktywna zawodowo :-p

Agutek jak zobaczyłam ile twoja córcia je to postanowiłam eksperymentalnie przygotować dla swojej większą porcyjkę (nie taką jak twoja ale 170 ml) no i wciągnęła wszystko do dna. :-) . Jestem bardzo zadowolona:-D

No właśnie ja też zaczęłam to tak eksperymentalnie i się zdziwiłam :sorry2::-D

blueberry ale masz kiepskie godziny pracy :sorry2:cały dzień praktycznie poza domem :no:

Ewelinka zyczenia z okazji 5 rocznicy slubu :tak:
hihi moj tez na bezsennosc cierpi
ale to od niedawna
cos mu si epoprzestawialo i idzie spac puzno 21-22 a wstaje juz o 5 ale jeszcze go usypiam chwilke i zasypia tak do 6
i na dodatet w dzien spi 20 minut i to tylko raz
makabra
ja do pracy jeszcze nie chodze a juz ledwo zyje
najgorsze jest to ze on ciagle taki marudny i piszczacy i nic mu si eni epodoba
ide bo niuniek piszczy az mnie nerwy biora :angry:pewnie dlatego ze niewyspana jestem
acha nie odespalam jeszcze nie przespanej poniedizlakowej nocy
po szczepieniu niuniek zasnal na 2 godziny i nocy wyl caly czas
pewnie go bolalo
a nastepna noc calkiem podobnie ale dal nam pospac do polnocy a pote zasnal kolo 5 i obudzil sie juz o 6
zmykam do piszczka

Dzień dobry!
Właśnie wróciliśmy ze spacerku chociaż pogoda kiepska:-(
Kupiłam sobie gazetę Mam dziecko i tam wyczytałam że Akademia Zdrowej Stopy organizuje bezpłatne badania dla dzieci w niektórych miastach. Troche małe te nasze maluszki ale piszą że od 0 do 14 lat .
Jak byście były zainteresowane to podaje linka
Bartek - Akademia Zdrowej Stopy

reklama
witajcie kochane:-)
nareszcie jestem w formie:cool2: ale z kaszlem:-(
co do wypadających włosów, to u mnie się uspokoiło i teraz odrastaja mi wloski, mam takiego śmiesznego jeżyka:-D

Do góry