reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry Mamusie!!!
Ale macie fajnie, że jeszcze sobie śpicie. Ja już naszykowana i niedługo zmykam do pracy:-:)-) To jak wróce to wieczorkiem bede miała co czytać chociaż na BB.
Miłego dzionka Wam życzę, bo zapowiada się ładna pogoda - przynajmniej u mnie.

reklama
Witajcie!

kasia powodzenia w pracy! :-)

Wczoraj córcia znowu wszamała 240ml mleka z prawie 5 miarkami kleiku kukurydzianego :szok: A potem nie mogła zasną z przeżarcia i płakała :-( Po prawie godzinnej walce w końcu zasnęła.
A dzisiaj pierwszy raz przychodzi na troszkę teściowa i tak chyba już codziennie :eek: Smutno mi....coś się kończy :sorry2:

Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma i zaliczymy potem całą rodzinką spacerek (mąż ma 2,5 tygodnia urlopu :rofl2:) a potem mam seans paznokciowy u kosmetyczki :happy2:

Miłego czwartku!

Cześć:-),

Kasiu - powodzenia,

Ja chyba sie zaraziłam od Roksi, bo zaczynam kichac i mam niezły katar:no:, mam nadzieje ze nie rozwinie sie nic wiecej:eek:.

Przez pomyłke zrobiłam mężowi pobudkę o godzinę wcześniej, on nie sprawdził godziny, tylko popędził do łazienki i do pracy, wrócił się z parkingu:wściekła/y:, nic nie mówił tylko się położył na kanapie na godzinkę:baffled:.

I to z okazji naszej rocznicy chyba:rofl2:.

tatam:-)
żyje:-)
dziękuje:-)
kurcze to była straszna choroba:szok: na drugim miejscu zaraz po porodzie:tak: naszczęście nie mam już gorączki tylko kaszel i trochę jestem słaba:sick:
zostałam dzisiaj sama z córką mam nadzieję że będzie grzeczna:tak: bo wczoraj cały dzień zajmował się nią tata a ona nieźle dała mu w kość:-D chyba jest wkurzona jak widzi mnie w tej masce:-(

Hej dziewczyny, pytałam o kwatery nad morzem, nie znacie czegoś na prawdę dobrego?

Dzień dobry w ten upalny dzień! :-)
Pytasz o kwatery nad morzem.... a ja właśnie sobie przypomniałam jak w ubiegłym roku leżałam na plaży . Byłam w pierwszym tygodniu ciąży i jeszcze o tym nie wiedziałam. :tak:

Nad morzem byliśmy w Gdańsku, mieszkaliśmy w akademiku bo już nigdzie nie było wolnych miejsc. Ale do plaży było 10 minut na piechotę a warunki w akademikach bardzo dobre, kuchnia, spore pokoje, czyściutko i oczywiście Tanio

Normalnie zawsze jeździmy do Sobieszewa, tam jest sporo lasów i zieleni ale domki mamy załatwiane z pracy. Sporo kwater jest chyba w internecie:tak:

Witam!

ale skwar, znów nas czeka sardynkowanie w domu, popołudniu miałam skoczyć na redsika z kumpelą (z Zosią oczywiście, nie ma tak dobrze:happy2:), ale mąż mi mówi, że nie moge potem jechac autem to się skończy na soczku.

agutek- to masz małego żarłoczka, baardzo dużo tego mleczka wcięła

reklama
Witajcie :-)

Ja już po pracy, w locie przejęłam Piotrusia od męża, pobawiłam się z nim chwilę, dałam amciu i przy okazji uśpiłam :-)

Dzień dobry Mamusie!!!
Ale macie fajnie, że jeszcze sobie śpicie.
Nie wszystkie, nie wszystkie ;-):rofl2: Ja już w tym czasie pracowałam :-D A tak wogóle to Piotruś obudził mnie przed 4, dałam mu cyca i o 5 wstałam, a synuś przysnął jeszcze :-)

Hehehehe :-D
Ewelino wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! Obyście zawsze byli przepełnieni miłością do siebie!
Dołączam do życzeń :-)

Do góry