reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka dziewczyny ;-)

Roksi duzo zdrowka zycze :tak: kuruj sie koochana :tak:;-) mnie tez ostatnio chorobsko dopadlo :baffled: ale na szczescie goraczki nie mialam :rofl2:

reklama
my wróciliśmy z działki, może zdąże jeszcze dzisiaj wkleic parę zdjątek, chociaż marzę tylko o łóżku, żeby się na jutro wyspać. Moja Wika straciła apetyt- je mi teraz mleka tak ze 180ml a jadła 210-240ml. Może niedługo jej przejdzie. Ciekawe czy jutro będę co chwila dzwonić do niani, czy wytrzymam bez mojej gwiazdeczki cały dzień?? jak będę zajęta to może uda mi się nie myśleć, zobaczymy ....

malaga koniecznie dzisiaj wypoczywaj :-)
Próbowałam ;-):-D Byliśmy u teściów więc choćbym chciała, to Piotrusia nie "bawiłam" ;-):-)

Malaga, żeby Twój Piotruś spał wreszcie w nocy spokojnie, bo na pewno jest już zmęczony, bidulek. Buziaczki od swojego imiennika.
Dziękujemy :-) Mam nadzieję, że dziś pośpi ładnie...

kasia - powodzenia jutro :-)

DOBRANOC :-)

malaga - intrygujący suwaczek;-)

kasia- trzymaj się jutro dzielnie!

Wprowadziłam dziś Zosi gluten, mam nadzieję, że pozytywnie zareaguje. Poza tym nie usypiam już w wózku, potrafi już zasnąć sama po zabawie:szok: albo po jedzeniu. Nic w tym kierunku nie robiłam jakoś sama się nauczyła. śpijcie dobrze!

Ale jestem padnięta. Wiktoria prawie wcale dziś nie spała, no i mieliśmy gości. Zostaliśy zaproszeni na wesele we wrześniu.
No to teraz mi powiedzcie jak zorganizować takei wyjście z dzieckiem, bo chociaż na parę godzin, ale weźmiemy córeczkę, a potem zobaczymy.
A jak to było u Was, bo kilka z Was już było z dziećmi na weselach. Jak długo byliście, czy dzieciom nie przeszkadzała głośna muzyka itd. itp.

Wprowadziłam dziś Zosi gluten, mam nadzieję, że pozytywnie zareaguje. Poza tym nie usypiam już w wózku, potrafi już zasnąć sama po zabawie:szok: albo po jedzeniu. Nic w tym kierunku nie robiłam jakoś sama się nauczyła. śpijcie dobrze!

Ja taż podaje gluten, już kilka dni, nie zauważyłam nic niepokojacego..

A z tym usypianiem u nas to koszmar, jeżeli nie zaśnie przy cycusiu, to później tylko wózek wchodzi w grę. Teraz też kołyszę go nogą i mogę do Was napisać.

Ale jestem padnięta. Wiktoria prawie wcale dziś nie spała, no i mieliśmy gości. Zostaliśy zaproszeni na wesele we wrześniu.
No to teraz mi powiedzcie jak zorganizować takei wyjście z dzieckiem, bo chociaż na parę godzin, ale weźmiemy córeczkę, a potem zobaczymy.
A jak to było u Was, bo kilka z Was już było z dziećmi na weselach. Jak długo byliście, czy dzieciom nie przeszkadzała głośna muzyka itd. itp.

My byliśmy przez całą imprezę weselną z maluchem, ale mieliśmy nianię i pokój na górze hotelu. a ja tylko chodziłam na karmienie, a Piotruś wyjątkowo spał dobrze. Zabrałam też ulubione zabawki do usypiania, karuzelkę, kocyk, żeby miał tak, jak u siebie.

reklama
Do góry