A
Agutek
Gość
A moje dziecię właśnie zasnęło. W 2 minuty, samo...ze smoczkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świętujemy w niedzielę, razem z rodzicami Idziemy do restauracji, trochę pewnie połazimy, bo pogoda ma być ładnamalaga jak się udało świętowanie rocznicy? :-)
ciekawska Natalka
i bardzo dobrze dziecko, tak trzymaj - nic przecież przez ten śliczny ochraniacz nie widzisz;-)
Moje też, w łóżeczku, ale bez smoczka :-)A moje dziecię właśnie zasnęło. W 2 minuty, samo...ze smoczkiem
u nas tak samo
ciesze sie że nie ja jedna usypiam dziecko przy piersi.
i to ja jestem smoczkiem> Laura ma ich cztery ale woli moje dwa
Z jednej strony to dobrze ale troche mnie martwi fakt że zdarza sie jej ssać paluszki, czasem tylko kciuka. boje sie że jej to wejdzie w nawyk
Wojtek też namiętnie ssie palce, czasem jeden, czasem kilka, zdarza sie, że całą piąstkę, raz prawej raz lewej ręki. TO jest podobno całkowicie normalne i typowe dla pewnego okresu rozwojowego. Ja się tym na razie nie przejmuję, jeśli w okolicach roku dalej będzie ssał wtedy można zacząć sie zastanawiać jak go tego odzwyczaić.
Wiadomo ,ze troszke poplakala ,ale wydaje sie ,ze bardziej przestraszyla sie huku pistoletu niz tego bolu ;-)po 5 minutach bylo juz dobrze myslalam ,ze bedzie moze miala jakis uraz ,ale ona zapomniala wogole bo jak jej dotykam uszko zeby przemyc woda to nic sie nie dzieje ;-)No i jak to zniosła? Dużo płakała? Ja też się nad tym zastanawiam, ale tylko zastanawiam. NIe chcę jej sprawiać bólu.
Dzień Dobry:-)
Aga22 i jak to malutka znosła ja ciągle mam stracha
Dziewczyny mam pytanko czy Wasze dzieci jeszcze ulewaja ?? moja tak ,wsumie to myslalam ,ze jej juz powolutku przechodzi ,ale jednak nie niewiecie czy jest jakis okreslony czas kiedy dzieciatko powinno przestac ulewac ??