reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi Wielkie brawa dla coreczki :tak:;-)

Ja nie przebije Wiktorii uszu- będzie sama o tym decydowała. Jesli będzie chciała przebić to pójdziemy do kosmetyczki, ale jeśli nie to nie bede jej usilnie namawiac. To jest jej ciałko i niech sama decyduje.

Ja pamietam jak mialam 6 latek i wiekszosc kolezanek mialo w zerowce kolczyki , a ja tez bardzo chcialam i zarazem bardzo sie balam :happy2: dlatego przebilam swojej coreczce tak szybko ,a przeciez jakby pozniej ich nie chciala nosic to zawsze mozna wyciagnac:tak:;-)

Roksi Wielkie brawa dla coreczki :tak:;-)

Ja pamietam jak mialam 6 latek i wiekszosc kolezanek mialo w zerowce kolczyki , a ja tez bardzo chcialam i zarazem bardzo sie balam :happy2: dlatego przebilam swojej coreczce tak szybko ,a przeciez jakby pozniej ich nie chciala nosic to zawsze mozna wyciagnac:tak:;-)
oczywiście też tak myśle:-) no ale każdy ma swoje poglady i zdanie:tak: ja jestem zadowolona że już po wszystkim:-)
sama poszłabym przekłuc pępek bo po ciąży mi zarósł ale jeszcze mój brzusio się nie nadaje:-p idę ćwiczyć:cool2:

Cześć dziewczyny,

Ja tylko na chwilkę, bo jesteśmy cały czas w trakcie wakacji:-),
ale musiałam do was zajrzeć, no i dobrze, bo straszne zaległości mam,
MALAGA- gratulacje z okazji rocznicy ślubu:tak:, my też mamy rocznicę za parę dni (16.08) - czwartą

EWA - wyrazy współczucia z powodu dziadka, ale tak jak napisały dziwecyzny, oni są TAM razem,

Dzięki za dostęp do zamkniętego forum, muszę przejrzeć na spokojnie i umieścić tam swojego ASA,

Odpoczywamy dalej,

Witam nową marcówkę Aiwyls

Dobrej nocy

oczywiście też tak myśle:-) no ale każdy ma swoje poglady i zdanie:tak: ja jestem zadowolona że już po wszystkim:-)
sama poszłabym przekłuc pępek bo po ciąży mi zarósł ale jeszcze mój brzusio się nie nadaje:-p idę ćwiczyć:cool2:
ja tez jestem szczesliwa ,ze juz kolczyczki niuniuski mamy za soba :-) bardzo chcialam ,zeby je miala :tak:;-) a co do pepka to ja tez mam kolczyk i mi nie zarosla dziurka w czasie ciazy :no: nosze do dzis ,a ja tez powariowalam troszke jeszcze z tym kolczykowaniem zrobilam sobie ostatnio (jakies 2tyg temu) w brwi ;-) szalona mama ze mnie :happy2:

i tak wlasnie wygladam :-p

Dziewczyny,
Mam wielka prosbe:pomozcie mi znalezc dobry wozek spacerowke zeby:
1. mial skretne, pompowane kola
2. mozna byloby ewentualnie doczepic do niego kiedys gondolke
(ale niekoniecznie)
3. rozkladal sie do pozycji lezacej(nie pollezacej)
4. nie byl chorendalnie drogi
5. byl w miare lekki(wiem,ze przy pompowanych kolach to raczej niemozliwe, ale moze...)
6. mial przekladana raczke
7. stabilny podnozek
8. no i ladnie wygladajacy

moze slyszalyscie o takim bo moj deltim mnie wkurza i mysle nad sprzedaniem go a kupieniem czegos innego.
Pozdrawiam Was z ranca;-)

bogna ja bym ci poleciła mutsyego:tak: bo jestem z niego bardzo zadowolna :tak: tylko cena dość wysoka ale można zainwestować i przyda się dla drugiego bobaska:-)

reklama
Do góry