reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Debiutantko, zajrzyj w wolnej chwili na wątek Rozdwojone marcówki i dopisz mnie do listy, dziękuję:-),

A tak, przepraszam nie przywitałam się:zawstydzona/y:,

Dzień Dobry Wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My jak co tydzień jedziemy na wieś do mojej mamy:-), może trochę odpocznę, bo ostatnio Piotruś jest coraz bardziej absorbujący, nawet w nocy. Śpię po 3,4godz. dziennie i trochę mi ciężko:-(.

Witam Dziewczyny:-)

Ewelinko zycze udanego wypoczynku na wsi u mamusi ;-)napewno Ci pomoze zajac sie troszeczke Piotrusiem :tak:wiec korzystaj i odpoczywaj kochana;-):-)

u nas dzisiaj tak zimno ,ze musialam grzejniki wlaczyc:szok::eek::szok:a to niby lato w pelni:baffled:chyba dzisiejszy spacerek odpada:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aga ja sie przesiadanm na spacerowke zaraz po powrocie do uk czyli 3 sierpnia ale juz nie jezdzimy w gondoli tylko w nosidelku . moj maluch nie chce lezec i jak kilka razy zalatwil mnie tak ze przez pol miasta musialam dzwogac klocka to juz mi sie odechcialo gondoli. a w nosidelku sobie siedzi oglada i jest zadowolony:-D
my zmykamy nad jeziorko na pare dbi wiec buziaki dla was.
aga tobie tylko wspolczuje tej pogody:-(az niechce mi ssie wracac do tej wody, tamoja miescine to chyba zaleje:szok:

witam:-) ja tylko na chwilkę u nas zamieszanie w domu:-) w kuchni się gotuje:-D niunia śpi:-)
zaraz uciekam do fryzjera chyba podnie jak zobaczy moje włosy tzn padnie jak zacznie je czesać:szok::-D

reklama
Witajcie Mamuśki :)

Elahar dziś Twojej Madzi 4 miesiące stuknęły :) Gratulacje!!

Aga22 my co jakiś czas uzywamy spacerówki ale głównie jak gdzieś jedziemy samochodem. Specjalne kupiliśmy "laskę" żeby sie szybko składała i w aucie mieściła. NIe rozkłada sie całkiem na płasko ale chyba nie zrobimy krzywdy Małemu bo prawie w niej leży. Poza tym zastanawiam się czy nie wymienić tez już gondoli na spacerówkę (mamy spacerową "nakłądkę") bo w gondoli robi sie ciasno i źle sie z niej świat ogląda :). Myślę, że lada dzień to zrobimy. W sumie to nawet nie pamiętam czy ta spacerowa nakładka na stelaż rozkłada sie na płasko czy nie...

Roksi23 to zyczę udanych przygotowań do chrztu zarówno w kuchni jak i u fryzjera :).

Ewelina a Tobie wypoczynku na wsi :)

Jak tam upały? U nas dzis jest znośniej bo wczoraj to już myślałam, że orła wywinę przez te masakryczne temperatury.... W pokoju mam póki co 28,4C (wczoraj 32C!!).
Przez te temperatury urosła mi streta ciuchów do prasowania bo jak jest tak gorąco to nie jestem w stanie prasować....

Do góry