reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Kamilas jak wygladaja takie pampki do wody??jeszcze takich nie widzialam:no:wszedzie mozna takie dostac??i ile kosztuja??:-);-)

Dobranoc Dziewczyny:happy2:

reklama
Widze, że Wy się dzisiaj działkujecie, a my jutro :-) A raczej Wy wczoraj, a my dzisiaj :-D Mam nadzieję, że pogoda dopisze..

Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Dzień Dobry:-) u nas wszystko naszykowane tylko czekamy na godzinę zero:happy: trzymajcie kciuki dziewczyny żeby mała nie płakała:tak:
pewnie wieczorem odwiedze bb:-)

ja tak tylko na sekunde:-) mojej córce wyszedł pierwszy ząbek:-) dwójka górna po lewej stronie:-)
dobrze się składa że dzisiaj są chrzciny wypijemy za ząbka:-D

Witam moje mile Panie:-D

Roksi trzymamy kciukaski zeby wszystko bylo ok i ,zeby malenka nie plakala:tak:;-)i gratulujemy pierwszego zabka:-D

Roksi a wogole to kto pierwszy go zauwarzyl?? bo u nas jset taka tradycja ,ze jak np mama zobaczy pierwsza 1 zabka to tata musi zrobic jej prezent:tak:lub na odwrot:tak::-D...niewiem czy Wy tez macie taka tradycje...??:-)

reklama
Chwilowo jesteśmy poza Krakowem i byliśmy na basenie koło Oświęcimia. Ale w Krakowie dla maluszków najfajniejsze baseny z ozonowaną wodą w szpitalu Rydygiera, w Herbewie na Kleparzu i na Ruczaju, ulica chyba Szuwarowa.
My niestety dziś na zwyklaku...czyli chlorowanym.
Na Szuwarowej to jest Escada. Wiem, bo tam niedaleko pracuję :tak:. Tam jest chyba fajnie, bo zajęcia dla maluszków są w jacuzzi. Wiem, że jeszcze są w Aquaparku.

Do góry