malaga
Fanka BB :)
Witajcie :-)
My już po dwugodzinnym spacerku :-) Piotruś pojadł, popił i ładnie usnął w łóżeczku :-)
My już po dwugodzinnym spacerku :-) Piotruś pojadł, popił i ładnie usnął w łóżeczku :-)
Pewnie tak :-)Nasze dzieciaczki zachowują sie podobnie, czyli pewnie w ich wieku tak ma być, bo skoro wszystkie tak robią, ...............co wy na to?
Zazdroszczę Agutek.. U nas to jest tak, że jak jesteśmy razem w domu (w weekend najczęściej), to czasem wychodzimy razem na spacer, ale częściej ja wychodzę a mąż zażywa błogiej ciszy :dull: Np. dzisiaj ma drugą zmianę i wolał posiedzieć w domu, a ja spacerowałam z synusiem..Moi pół godziny temu poszli na spacer. Córa jakby coś wyczuła, że ja nie będę przy niej (już któryś raz z kolei tak się dzieje) i nie chciała jeść. Minęły już 4h od poprzedniego jedzenia, które nota bene w połowie ulała :sick: a tu nic, dzioba nie chce otworzyć i koniec. Wypiła raptem 50ml.
Trudno, jak zgłodnieje to zje. Ciekawe zatem ile będę miała błogiej ciszy (czyt. ciekawe kiedy mój mąż z nią wróci do domu )
Na razie zdążyłam wziąć gorącą kąpiel i zaparzyć sobie herbatkę
debiutantko - ostatnio przeglądałam ten brzuszkowy wątek :-) I tęskni mi się za brzuszkiem.. Już bym chciała znowu być w ciążyTak sobie dzis siedzę i oglądam BB (dziecko śpi od 20 ) i zobaczyłam, że są już marcowe mamy 2008....ech....
A teraz oglądam brzuszki na BB. Kurcze jeszcze niedawno my się chwaliłyśmy swoimi...
Co to za plastik, który tyle kosztuje?? Ja za to zapłaciłam jakieś 1,50 :-)Witam:-)
kupiłam swiece do chrztu i zapłaciłam 14,99zł a za ten plastik który montuje się na świecy żeby wosk do niego spływał zapłaciłam11zł