reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Drogie mamy!
Czy wasze dzieci też tak chętnie wpatrują się w telewizor? Ja niestety czasami jak muszę coś pilnego zrobić a niunia mi nie pozwala to włanczam tv i ona może tak patrzeć nawet pół godziny, oczywiście z bezpiecznej odległości. Poza tym strasznie się podnosi i już by chciała siadać. Bardzo się denerwuje jak ją na sekunde nie pociągne za palce do siedzenia. Buzia jej się wtedy śmieje od ucha do ucha. Ale lekarz powiedział, że to za wcześnie.

Zosia czasem patrzy w tv ale tylko kilka minut i nie codziennie, uspokaja się przy tym, wiem,że to niezbyt dobre:no:

Moja potrafi tak się wygiąć i wychylić głowę, żeby tylko zobaczyć TV.
Czasami leżąc koło nas patrzy co robimy w komputerze z mężem (mamy w sypialni laptopy i leżąc na łóżku coś tam robimy). Na szczęście monitory z laptopa nie są takie szkodliwe. Ale strasznie się jej to podoba.

Mateusz lezy od jakiejś godziny na golasa na tapczanie (żeby sobie "dychnał" od tych pampersów) i już się 2 razy zsikał :-p. Oczywiście podłożyliśmy ceratke a na nią ręcznik :tak:. Jeju mamy juz ponad 32C w mieszkaniu!!!!

Dostałam Hippa :tak: Ale nie takiego jak Agutek :wściekła/y: Poradniki i jedna próbka - herbatki :wściekła/y: Ale się wysilili :baffled: To jak na razie najgorsza "reklamówka" :baffled:

U nas też gorąco się zrobiło niemiłosiernie :sick: Piotrek usnął.. Po 19 chcemy wyjść.. Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale nie chce mi się w domu siedzieć :no:

A tak w ogóle to wczoraj Wiktoria kapała się w dużej wannie z mamą, ale jej sie podobało. Popływała sobie spokojnie, polezała na kolankach u mamy a jak było trzeba wychodzić to wielki ryk:(

kasia moja tristan tez kapie sie w duzej wannie juz od jaiegos czasu i to sam i nie moge si enadziwic jak sie pluska i macha lapkami usmiech od ucha do ucha i placz jak z wanny wychodzi
ja juz przy duzej wannie zostane jak wruce z urlopu:-)

Moja potrafi tak się wygiąć i wychylić głowę, żeby tylko zobaczyć TV.
.

u nas podobnie
lubi jeszcze ogladac zdjecia lapac za pilota i gapic sie w laptopa(gada z tata przez skeypa)):tak:;-)
mojemu niunkowi cakiem podobaja sie upaly bo jezdzimy nad wode siedzimy w cieniu a on sobie fika na golaska a jak nagolaska to juz mu sie wszystko podoba:-):-)

dalam dzisija tristanowi jagody z cukrem od jakiegos pana na ryneczku kupione a pare godzi pzniej byla taka kupa ze az wszystko w niej bylo . smialam sie czarne usta a puzniej czarna dupa:-D:-D:-D no uwiezcie mi ze takiej kupy to ja jeszcze nie widzialam:szok::-D:szok::-D

reklama
u nas podobnie
lubi jeszcze ogladac zdjecia lapac za pilota i gapic sie w laptopa(gada z tata przez skeypa)):tak:;-)
mojemu niunkowi cakiem podobaja sie upaly bo jezdzimy nad wode siedzimy w cieniu a on sobie fika na golaska a jak nagolaska to juz mu sie wszystko podoba:-):-)

dalam dzisija tristanowi jagody z cukrem od jakiegos pana na ryneczku kupione a pare godzi pzniej byla taka kupa ze az wszystko w niej bylo . smialam sie czarne usta a puzniej czarna dupa:-D:-D:-D no uwiezcie mi ze takiej kupy to ja jeszcze nie widzialam:szok::-D:szok::-D

hehehe czarna pupcia, fajnie musiała wyglądać:-D

Do góry