A
Agutek
Gość
Akurat, jak mój Anioł zasnał to nie mam z kim pogadać:sick:, pewnie jesteście wykończone przez upał,
Ja jestem :-)
Moja bawi się na macie właśnie, ale idę za chwilkę nakarmić ją jabłuszkiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat, jak mój Anioł zasnał to nie mam z kim pogadać:sick:, pewnie jesteście wykończone przez upał,
Nie dostałam, ale napisałam do Ani maila i mi odpisała, że się tym zajmie.blueberry a dostałaś w końcu tę nagrodę?
Jaką możecie polecić pralkę do prania. Musimy jutro kupić i kompletnie nie wiem jaką. Bo naszą trafił szlag.
Czy Wasze Dzieciaczki też się drapią po buzi? Ja staram się często obcinać paznokcie Małemu i nawet kupilam papierowy pilnik żeby je wyrównać a on i tak się czasem podrapie jak nie przy oku to przy nosku jak dzis w nocy...
Mateusz też mnie czasem nieźle skopie przy przewijaniu a od paru dni mam też "wspomagane" wypadanie włosów po ciąży bo Młody polubił szarpanie za włosy albo brodę (tatusia).
Czy Wasze Dzieciaczki też się drapią po buzi? Ja staram się często obcinać paznokcie Małemu i nawet kupilam papierowy pilnik żeby je wyrównać a on i tak się czasem podrapie jak nie przy oku to przy nosku jak dzis w nocy...
Jejuu ten upał jest niemożliwy.... Jakby Młody już siedzial to bym kupiła dmuchany basen i siedzielibysmy sobie w nim oboje![]()