reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja mam zasłonięte okna żaluzjami więc nie jest tak gorąco. Kombinuje w różny sposób aby ochłodzić pokój i ten nawilżacz mi pomaga . Czasami włanczam mały wentylator ale dziecko wtedy przenoszę do drugiego pokoju. Więc u mnie całe szczęście sauny nie ma.

reklama
U mnie dzisiaj chłodniej :-)
Mają być burze, ale na razie jedna przeszła bokiem :p Mam nadzieję, że popołudniu się nie rozpada, bo planuję spacer.

Dzień Dobry,

U nas dzisiaj chłodniej, nawet klimatyzatora nie włączałam;-).

Oczywiście Piotruś wczoraj znowu urządził awanturę:szok:, ostatnio dzień w dzień zasypia po dwugodzinnym płaczu:no::no::no:, nie wiem co jest, robię wszystko tak samo, w dzień jest w porządku:-), a przychodzi wieczór i koszmar:baffled::baffled::baffled:, czasami nie mam siły:-:)-(

Witajcie :-)

Dziś u nas dalej upał straszny :sick: Piotrek był dziś na spacerku z dziadkiem od 9 do 10 :-) Oczywiście w cieniu koło bloku sobie jeździli :-)

Ale masz fajnie, że masz kogoś do opieki:-), my jesteśmy z Piotrusiem sami przez cały dzień, bo Tatuś wraca po 19-tej:no:, a moja mama daleko i cała rodzina też:-(
Ewelina, ja nie mam nikogo do pomocy :no: Mąż wychodzi przed 6 i wraca z pracy koło 16-17.. A wczoraj wychodziliśmy razem, we trójkę, przed 20 :-) Fajnie było już na polku :tak: Pochodziliśmy chwilę, odebraliśmy zdjęcia i wróciliśmy :-)

Hej! u nas też nadal upalnie.
Mój mąż pracuje w szkole i teraz ma wakacje dlatego dużo mi pomaga:-), no i nie jesteśmy same!

czy druga @ pojawiła Wam się po takim czasie jak przed ciążą?

ja też:tak: i zaraz dostanę nasptępną:-( no ale biore tableki i mam nadzieje że wszystko się ureguluje:-) bo ostatnią to miałam 2tyg:wściekła/y:

reklama
na zamknietym tylo na fotki ,foti,fotki tylko ze jeszcze ich tam nie ma , dobiero dziisja beda.wczoraj tak mi mulilo ze wymieklam i sie poddalam. brak mi cierpliwosc:zawstydzona/y:

a my zmykamy nad wode:-)
no wlasnie tak myslalam bo szukalam ich wczoraj i nic nie znalazlam:happy2:

Dzień Dobry,

U nas dzisiaj chłodniej, nawet klimatyzatora nie włączałam;-).

Oczywiście Piotruś wczoraj znowu urządził awanturę:szok:, ostatnio dzień w dzień zasypia po dwugodzinnym płaczu:no::no::no:, nie wiem co jest, robię wszystko tak samo, w dzień jest w porządku:-), a przychodzi wieczór i koszmar:baffled::baffled::baffled:, czasami nie mam siły:-:)-(
sprawdz wieczorkiem czy ma moze twardy brzusio:tak:a moze to kolki:-(

Hej! u nas też nadal upalnie.
Mój mąż pracuje w szkole i teraz ma wakacje dlatego dużo mi pomaga:-), no i nie jesteśmy same!

czy druga @ pojawiła Wam się po takim czasie jak przed ciążą?
ja przed ciaza mialam co 28 dni teraz co 31 wiec barodzo podobnie choc teraz mam mniejsze:tak::-D

a wogole to sie witam:-D

a co do Waszej pogody to dobre jestescie pierw narzekacie ,ze pada ciagle a jak slonko swieci to tez zle:happy2:ja to bym chciala taki upal :tak:a tu ciagle pada:-:)baffled:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry