reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A wczoraj pierwszy raz dostałam od córci (zapewne nie ostatni). Obudziła się o 5ej:szok:, a ja wiedząc że jak otworzę oczy to jestem już zgubiona i koniec spania, no to sobie leżę i słucham co robi. Wiktoria gadała sobie i wierciła się (śpi ze mną), no i w końcu przekręciła się w poprzek łóżka i dostałam piętą w oko:tak: Od razu "obudziłam się", mimo że widziałam gwiazdy:-D:-D
Mój synuś też mnie kopie i ciągnie za włosy. Nieraz jak się nad nim nachylę, to dostaję kopa w szyję. Nic przyjemnego ;-).

reklama
Moje dziecko chyba dzisiaj gorzej znosi upały. Jakaś marudna jest, płaczliwa, ciągle by się przytulała. Teraz w końcu zasnęła.
A wasze jak?

malaga a gdzie ty te zdjecia odbierasz jest gdzies lista miast w ktorych te sklepy sie znajduja. nigdy o takim nie slyszalam wiec chcyba u mnie taiego nie ma
Jest na stronie fotojokera lista miast w których są punkty fotojokera :-)

Agutek - nie martw sie będzie dobrze.
Dokładnie :tak::-)

Mój synuś też mnie kopie i ciągnie za włosy.
Mój też za włosy ciągnie :szok: Koszmar, boli jak diabli, do tego wyrywa mi sporo wlosów :szok: Będę łysa niedługo :szok::rofl2:

Moje dziecko chyba dzisiaj gorzej znosi upały. Jakaś marudna jest, płaczliwa, ciągle by się przytulała. Teraz w końcu zasnęła.
A wasze jak?
Piotruś jak wczoraj - bardzo śpiący i nawet nie bardzo marudzący ;-):-) Oby tak dalej, bo padnę :eek: A - i dużo pije :tak: Wczoraj wypił chyba 4 herbatki rumiankowe (400 ml) :szok:

5 minut temu był listonosz i przyniósł paczkę z HIPPa :tak:.
To może ja też dziś dostanę?? :-)

moja maleńka w ogóle mało śpi w dizeń - dzisiaj po połączeniu wszystkich drzemek może godzina by sie uzbierała:-( ale za to w nocy śpi ładnie. od 22 do 6
. strasznie męczą ją te upały. marudna jest i poci sie strasznie (jak wszyscy dookoła)

Witajcie
Mój Piotrek przez te upały w ogóle nie chce spać:zawstydzona/y:, widzę że chce mu się, ale się wierci , płacze, fika, okropnie mi go szkoda:-(, więc na rączki i tak, jakoś zaśnie, ale już nie potrafi sam zasnąć w łóżeczku:zawstydzona/y:, a jeszcze niedawno można go było odłożyć do łóżeczka , tulił się do zajączka i zasypiał:szok:

A ja myślałam właśńie nad pralką Amica, już sama nie wiem.:-D:-D

Ja mam Amicę od 4 lat (dostaliśmy w prezencie ślubnym, więc nie miałam raczej wpływu na rodzaj) i jeszcze się ani razu nie zepsuła:-) (odpukać w niemalowane:-D)

ja najczęściej dostaje kopy po brzuchu:sick: szczególnie gdy mała jest na przewijaku

Ja mam brzuch też obolały od kopniaków:eek:, tym bardziej że jestem po cesarce i nadal mnie coś pobolewa w środku, chyba się znowu przejdę na kontrolę.

blueberry a dostałaś w końcu tę nagrodę?

Aha, co do pralki to ja mam Ardo :-p Taką "płytką", bodajże 45 cm głębokości.
Nie miałam innej więc nie umiem porównać i ocenić :rofl2:

reklama
Do góry