reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Zaraz się rozpłynę...

Rany, czy naprawdę musi być aż tak gorąco? Słońce dawno zaszło, a tu nadal nie ma czym oddychać :sick:

Przed chwilą myślałam, że dostanę zawału. Położyłam do spania małą na brzuszku i przestałam słyszeć jak oddycha. Podbiegłam, poruszyłam ją i wreszcie tak sobie głęboko wzięła oddech. Rany, chyba nie będę jej tak kładła do spania, bo prędzej ja się nabawię jakiejś psychozy, czy z nią wszystko w porządku :sick:

Idę wziąć kąpiel i spać.
Dobranoc.

reklama
Dostałam Hippa :tak: Ale nie takiego jak Agutek :wściekła/y: Poradniki i jedna próbka - herbatki :wściekła/y: Ale się wysilili :baffled: To jak na razie najgorsza "reklamówka" :baffled:

U nas też gorąco się zrobiło niemiłosiernie :sick: Piotrek usnął.. Po 19 chcemy wyjść.. Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale nie chce mi się w domu siedzieć :no:

Ale masz fajnie, że masz kogoś do opieki:-), my jesteśmy z Piotrusiem sami przez cały dzień, bo Tatuś wraca po 19-tej:no:, a moja mama daleko i cała rodzina też:-(

Przed chwilą myślałam, że dostanę zawału. Położyłam do spania małą na brzuszku i przestałam słyszeć jak oddycha. Podbiegłam, poruszyłam ją i wreszcie tak sobie głęboko wzięła oddech. Rany, chyba nie będę jej tak kładła do spania, bo prędzej ja się nabawię jakiejś psychozy, czy z nią wszystko w porządku :sick:
.

Agutku, nie chcę się mądrzyć, ale dla ciebie będzie lepiej, a dla małej bezpieczniej, jak będzie spała na pleckach:tak:, a na brzuszku, kładź ją, jak będziesz obok w ciągu dnia.
A tak poza tym to masz dobrze, że mała idzie tak szybko spać;-). Mój Piotruś co prawda usnął, ale nie wiem, czy już zasnął tak na dobre. Potrafi się jeszcze obudzić:eek:. Wczoraj np. 3 razy go dokarmiałam i z wielkim płaczem zasnął przed północą:no:, byłam wykończona.
A w dodatku to przeziębienie mnie męczy:wściekła/y:.
Dziś idę spać, jak sięmi uda:-D
dobrej nocy

Dziewczyny zaraz się rozpłynę. Dopiero wróciliśmy z kina ( mielismy randke z mężem a dziecko podrzucilismy moim rodzicom) a byliśmy na Shreku, no co sie usmiałam, aż mnie poliki bolą. Wiktoria nadzwyczaj dobrze znosi upały, tylko dużo pije a takto nie płacze i śpi normalnie. Ale po tych deserkach i zupkach to dzisiaj 3 razy zrobiła kupkę, w szoku byłam bo zawsze to jest jedna. No dobra ide się kapać i spać, bo nie wytrzymam. A tak w ogóle to kiedy ma byc ochłodzenie??

Dziewczyny na forum pokazał sie marzec 2008:happy2: aż coś w serduszku poczułam i łezka się zakręciła:zawstydzona/y: jak to niedawno było:-)

Hejka laseczki:-)ja tylko tak na momencik;-)

Miloku a na jakim watku sa zdjecia slubne??? z checia bym obejrzala :tak:;-)

Agutku, nie chcę się mądrzyć, ale dla ciebie będzie lepiej, a dla małej bezpieczniej, jak będzie spała na pleckach:tak:, a na brzuszku, kładź ją, jak będziesz obok w ciągu dnia.
A tak poza tym to masz dobrze, że mała idzie tak szybko spać;-). Mój Piotruś co prawda usnął, ale nie wiem, czy już zasnął tak na dobre. Potrafi się jeszcze obudzić:eek:. Wczoraj np. 3 razy go dokarmiałam i z wielkim płaczem zasnął przed północą:no:, byłam wykończona.

Tak wiem, że tak bezpiecznej, ale chciałam posłuchać rady ortopedy...i tylko się zdenerwowałam :angry: Skoro sam powiedział, że bioderka są pięknie zbudowane to mam gdzieś te jego rady. Nie będę jej na noc kładła na brzuszku do spania :no:

O, moje szczęście się obudziło. Idę ją przewinąć. :happy2:

Ja też widziałam już zakładke marzec 2008 i przypomniałam sobie jak sama czekałam na urodzenie Wiki jak się dowiedziałam o ciąży,a teraz nasze Szkraby maja 4 m-c. Ale ten czas leci.

Hejka laseczki:-)ja tylko tak na momencik;-)

Miloku a na jakim watku sa zdjecia slubne??? z checia bym obejrzala :tak:;-)

na zamknietym tylo na fotki ,foti,fotki tylko ze jeszcze ich tam nie ma , dobiero dziisja beda.wczoraj tak mi mulilo ze wymieklam i sie poddalam. brak mi cierpliwosc:zawstydzona/y:

a my zmykamy nad wode:-)

Dziewczyny, z tym upałem to rzeczywiście koszmar. U mnie w domu nawet 27 stopni było ale dostałam w prezencie nawilżacz powietrza i chciałam napisać, że się sprawdza. Zupełnie inne powietrze w pokoju, tylko musi trochę pochodzić ale całe szczęście za dużo prądu nie ciągnie. Nie wiem ile taki sprzęt kosztuje ale polecam.

reklama
Dziewczyny, z tym upałem to rzeczywiście koszmar. U mnie w domu nawet 27 stopni było ale dostałam w prezencie nawilżacz powietrza i chciałam napisać, że się sprawdza. Zupełnie inne powietrze w pokoju, tylko musi trochę pochodzić ale całe szczęście za dużo prądu nie ciągnie. Nie wiem ile taki sprzęt kosztuje ale polecam.
A nie robi się sauna? ;-) Mnie się zawsze wydawało, że nawilżacz to raczej w zimie przy kaloryferach...

Do góry