reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Piotrek chory:-(, a tak długo wytrzymaliśmy:confused:
męczy go katar juz 3 dzień, nic nie jest lepiej, tylko gorzej,ale osłuchowo czysto , więc może na tym się skończy:dry:
poza tym niania chora, więc kombinujemy z opieką nad małym, zebym nie szła na urlop, nerwa mam strasznego, bo niania walnęła hasło, że jak chcemy, to możemy sobie kogoś poszukac na jej miejsce:baffled:, niby powiedziała, że wróci po chorobie, ale niesmak pozostał:sorry2:

Madzik, daj znać po USG, musi byc dobrze:tak:
ja wybieram się odkąd skończyłam karmić, czyli 2 lata, ale w rodzinie pojawiło się widmo nowotworu piersi i ja się zmobilizuje do badania:zawstydzona/y:

my mamy dylemat co do rowerku, czy 12, to nie za mały:confused:, bo trzeba będzie kupić kolejny rowerek w przyszłym roku, a 14 trochę duża, może pójdę za dziewczynami i kupię ten bez pedałów:confused::confused:

życzę udanego wieczorku:tak:

reklama
witam
słonko piekne świeci

ja dziś urzędy obskakiwałam ufff ale pit oddany i już mam z głowy może nie bedzie trza czekać 2 miesięcy bo szybko oddany

Blu i jak Karol reaguje na braciszka pomaga ci we wszystkim gada do neigo bo ja miałąm identyczną róznice miedzy Zuzą a Maksem

hej:-)
ufff ja ostatnio z niczym się nie wyrabiam:zawstydzona/y: a zawsze wszystko miałam zaplanowane co do minuty:sorry2: w sobotę i wczoraj prosiliśmy na chrzciny:tak: dziś jadę ustalić menu i jeszcze do lekarza po skierowanie na rehabilitacje i rezonans:tak: co raz bardziej cierpię:-(

Agatulka ja mam zwrotu z podatku uwaga 19zł:szok::-D mój mąż odliczył sobie dzieciaki i po faworkach:baffled: 800zł przepadło mi:baffled:
Blu jak Karolek zapatrzony w braciszka:confused:

ja chciałam przeprosić Sandi bo zapomniałyśmy o urodzinach Vaneski:-(

Vanesko Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!

STO LAT DLA KRZYSIA I KAROLKA!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie :)

Najserdeczniejsze życzenia dla Vaneski, Karola i Krzysia :).

Nie macie już dosyć tej zimy??:baffled: Ileż można!! Niedługo wiosna a dziś rano chyba z 10 cm białego puchu nasypało... Porażka...

Roksi masz dwójkę dzieci to masz prawo mieć lekki poślizg. Nie bądź taka wymagająca wobec siebie :tak:.

Soppana mam pytanie o ten rowerek biegowy - jak się sprawuje? Ignaś nadal zainteresowany? Wchodziłam na stronki Rossmana ale nie widziałam tych rowerków i nie wiem czy to było z oferty czy normalnie w sprzedaży mają..?

W sobotę zakończyliśmy odprawianie urodziń M. Miałam już dość. Szczególnie częśc trzecia gdzie w jednym pokoju siedzieliśmy w 6 dorosłych osób i 5 dzieci i myślałam, że świra dostanę. Już nie mogę się doczekać kiedy M będzie miał swój pokój... Przez te imprezowanie strasznie się rozjadłam i non stop mi się chce słodyczy.. Wokół wszyscy sie odchudzają a ja nei mogę sobie nawet ciasta odmówić a już mi prawie wychodziło :baffled:. Tłumaczę to obżarstwo odreagowywaniem stresu z pracy ale dla mnie każdy powód dobry....

Do góry