reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej ,a ja dopiero dzisiaj mam wolne :tak: i caly dzien "latalam na szmacie" ;-)dopiero co klaplam na moje 4-litery i mam juz dosc :rofl2: Mala nadal chora bidulinka :-(...a z przyjemnosci to bylam dzisiaj zamowic torcika :-) i jakos mi humorek poprawil :rofl2:

edit. i uzupelnilam troszke wiosenna garderobe corci ;-) ohh kocham kupowac dla niej ciuszki :tak: sprawia mi to wieksza radosc niż kupno czegoś sobie :tak:

hej
ja się wczoraj natyrałam:baffled: i wieczorem moje węzły chłonne szyki przy atakowało zapalnie:crazy: mycie okien mnie załatwiło:baffled: jeszcze mnie nie wyrzuciło bo od razu jak tylko poczułam dyskomfort smaruje się vickiem:baffled:
dziś biegnę zamówić torty na sobotę i niedzielę :tak: podzieliliśmy imprezę na dwie części znajomi z dziećmi i dziadkowie:tak:

Blu ale uparciuch z Twojego synka:szok: chyba wyczuł spadek temperatury i stwierdził, że w brzusiu jest lepiej:-p

Sandi zdrówka dla księżniczki:tak:

Madzikm zbiorowa depresja dobre:-D:-D:-D

reklama
hej
ja się wczoraj natyrałam:baffled: i wieczorem moje węzły chłonne szyki przy atakowało zapalnie:crazy: mycie okien mnie załatwiło:baffled: jeszcze mnie nie wyrzuciło bo od razu jak tylko poczułam dyskomfort smaruje się vickiem:baffled:
dziś biegnę zamówić torty na sobotę i niedzielę :tak: podzieliliśmy imprezę na dwie części znajomi z dziećmi i dziadkowie:tak:

Blu ale uparciuch z Twojego synka:szok: chyba wyczuł spadek temperatury i stwierdził, że w brzusiu jest lepiej:-p

Sandi zdrówka dla księżniczki:tak:

Madzikm zbiorowa depresja dobre:-D:-D:-D

uuu bidulka zdróka życze ja dziś źle spałąm i mnie kark boliii okrutnie

Zuza też złapała chorobą i dziś do lekarza

Magda chyba połowa chłopów to ma nei lubi chodzić na zakupy

my z tortem jeszcze troskzę oby sie dokurowały do konca marca

Sandi zdrówka dla córci

Do góry