reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej ,a ja dopiero dzisiaj mam wolne :tak: i caly dzien "latalam na szmacie" ;-)dopiero co klaplam na moje 4-litery i mam juz dosc :rofl2: Mala nadal chora bidulinka :-(...a z przyjemnosci to bylam dzisiaj zamowic torcika :-) i jakos mi humorek poprawil :rofl2:

edit. i uzupelnilam troszke wiosenna garderobe corci ;-) ohh kocham kupowac dla niej ciuszki :tak: sprawia mi to wieksza radosc niż kupno czegoś sobie :tak:

hej
ja się wczoraj natyrałam:baffled: i wieczorem moje węzły chłonne szyki przy atakowało zapalnie:crazy: mycie okien mnie załatwiło:baffled: jeszcze mnie nie wyrzuciło bo od razu jak tylko poczułam dyskomfort smaruje się vickiem:baffled:
dziś biegnę zamówić torty na sobotę i niedzielę :tak: podzieliliśmy imprezę na dwie części znajomi z dziećmi i dziadkowie:tak:

Blu ale uparciuch z Twojego synka:szok: chyba wyczuł spadek temperatury i stwierdził, że w brzusiu jest lepiej:-p

Sandi zdrówka dla księżniczki:tak:

Madzikm zbiorowa depresja dobre:-D:-D:-D

reklama
hej
ja się wczoraj natyrałam:baffled: i wieczorem moje węzły chłonne szyki przy atakowało zapalnie:crazy: mycie okien mnie załatwiło:baffled: jeszcze mnie nie wyrzuciło bo od razu jak tylko poczułam dyskomfort smaruje się vickiem:baffled:
dziś biegnę zamówić torty na sobotę i niedzielę :tak: podzieliliśmy imprezę na dwie części znajomi z dziećmi i dziadkowie:tak:

Blu ale uparciuch z Twojego synka:szok: chyba wyczuł spadek temperatury i stwierdził, że w brzusiu jest lepiej:-p

Sandi zdrówka dla księżniczki:tak:

Madzikm zbiorowa depresja dobre:-D:-D:-D

uuu bidulka zdróka życze ja dziś źle spałąm i mnie kark boliii okrutnie

Zuza też złapała chorobą i dziś do lekarza

Magda chyba połowa chłopów to ma nei lubi chodzić na zakupy

my z tortem jeszcze troskzę oby sie dokurowały do konca marca

Sandi zdrówka dla córci

Do góry