reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Blu wypuść Adasia z brzusia:-p już mu tak ciasno;-) jak tak dalej będziesz nogi zaciskać, to dotrwasz do terminu:-D

kupiłam dziś mojej butki w adidasie i mało nie padłam bo wzięłyśmy rozmiar 27:szok: moja córka będzie nosić szpilki w rozmiarze 45:eek:

wieje jak 102:baffled:

Blu u mnie dużo promocji jest:tak: ja zapłaciłam 99,99zł ze 160zł:tak: widziałam też ceny od 59zł w górę na butach:tak: nie chciałam białych i z żadnych wstawek zamszowych:no: wiec zostały mi dwa modele do wyboru:baffled: dla chłopców było dużo ciemnych:tak: kurki zimowe są też nieźle przecenione:tak: właśnie mój m pojechał obczaić, bo widziałam fajną za 199zł z 320zł jak będzie bobra to poleży do przyszłej zimy;-)

hej! czy umiem tu pisać w ogóle?

wczoraj nie mogłam się kompletnie połapać:baffled:

blue jakiejś ogromnej niecierpliwości nie wyczuwam jeszcze więc chyba w dobrej formie jesteś:-)

roksi Ty mi zawsze przypominasz, że czas się brać za wiosenną garderobę:tak:

soppana jak tam życiowe decyzje?

ewelina hop oh, co u Was?

My mamy jakąś zbiorową depresję:confused: Zosia jęczy o wszystko, mąż nos na kwintę a mnie w środku telepie, i to nie ma konkretnego powodu, po prostu tak jakoś za dużo na głowie, przesilenie czy co...:confused:

przenieślimy się ze spaniem na górę, Zosia pierwszy raz w swoim pokoju, przychodzi co noc jednak:baffled: czy tak już zawsze będzie?:rofl2:

w naszej sypialni zasadnicze rzeczy są, brakuje dodatków;-) roksi mamy szafę w podobnym stylu:-)

hej:-)

pogoda paskudna, ale obiecują, że będzie mniej wiało:tak:, ja przy takim wietrze spać nie mogę, bo boję się że coś mi w okno uderzy:baffled:, widzę, co sąsiedzi wieszają na balkonach:angry:

Madzik, u nas ok, dni bardzo szybko uciekają, ma duzo pracy, myslę że w tym roku ominie mnie przesilenie wiosenne:-D
Piotruś nauczył się mówić "dzień dobry" i nie wali od razu każdemu "cześć":-D:-D

Blu poczekaj na cieplejsze dni;-)

Agatulka tak mi przykro, że mały taki chory:-(, duuuuuuuuuzo zdrówka zyczę:tak::-)

reklama
Witam :-)

Mamy już marzec, a to czas kolejnych, już 3 urodzin naszych dzieci.
Jedno co przychodzi mi na myśl to "jak ten czas szybko leci"

Z tej okazji che już teraz złożyć wszystkim wcześniejszym solenizantom
wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i radości
Zobacz załącznik 220432

Do góry