reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Blu wypuść Adasia z brzusia:-p już mu tak ciasno;-) jak tak dalej będziesz nogi zaciskać, to dotrwasz do terminu:-D

kupiłam dziś mojej butki w adidasie i mało nie padłam bo wzięłyśmy rozmiar 27:szok: moja córka będzie nosić szpilki w rozmiarze 45:eek:

wieje jak 102:baffled:

Blu u mnie dużo promocji jest:tak: ja zapłaciłam 99,99zł ze 160zł:tak: widziałam też ceny od 59zł w górę na butach:tak: nie chciałam białych i z żadnych wstawek zamszowych:no: wiec zostały mi dwa modele do wyboru:baffled: dla chłopców było dużo ciemnych:tak: kurki zimowe są też nieźle przecenione:tak: właśnie mój m pojechał obczaić, bo widziałam fajną za 199zł z 320zł jak będzie bobra to poleży do przyszłej zimy;-)

hej! czy umiem tu pisać w ogóle?

wczoraj nie mogłam się kompletnie połapać:baffled:

blue jakiejś ogromnej niecierpliwości nie wyczuwam jeszcze więc chyba w dobrej formie jesteś:-)

roksi Ty mi zawsze przypominasz, że czas się brać za wiosenną garderobę:tak:

soppana jak tam życiowe decyzje?

ewelina hop oh, co u Was?

My mamy jakąś zbiorową depresję:confused: Zosia jęczy o wszystko, mąż nos na kwintę a mnie w środku telepie, i to nie ma konkretnego powodu, po prostu tak jakoś za dużo na głowie, przesilenie czy co...:confused:

przenieślimy się ze spaniem na górę, Zosia pierwszy raz w swoim pokoju, przychodzi co noc jednak:baffled: czy tak już zawsze będzie?:rofl2:

w naszej sypialni zasadnicze rzeczy są, brakuje dodatków;-) roksi mamy szafę w podobnym stylu:-)

hej:-)

pogoda paskudna, ale obiecują, że będzie mniej wiało:tak:, ja przy takim wietrze spać nie mogę, bo boję się że coś mi w okno uderzy:baffled:, widzę, co sąsiedzi wieszają na balkonach:angry:

Madzik, u nas ok, dni bardzo szybko uciekają, ma duzo pracy, myslę że w tym roku ominie mnie przesilenie wiosenne:-D
Piotruś nauczył się mówić "dzień dobry" i nie wali od razu każdemu "cześć":-D:-D

Blu poczekaj na cieplejsze dni;-)

Agatulka tak mi przykro, że mały taki chory:-(, duuuuuuuuuzo zdrówka zyczę:tak::-)

reklama
Witam :-)

Mamy już marzec, a to czas kolejnych, już 3 urodzin naszych dzieci.
Jedno co przychodzi mi na myśl to "jak ten czas szybko leci"

Z tej okazji che już teraz złożyć wszystkim wcześniejszym solenizantom
wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i radości
Zobacz załącznik 220432

Do góry