reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A gdzie jest taka promocja???? :szok::szok:
Ja zamówiłam tutaj: http://fj.fotojoker.pl/

Dziewczyny polecały, jakość zdjęć ponoć dobra, a 0,28 zł za zdjęcie to się naprawdę opłaca :tak:

Ja też mam całe mnóstwo zdjęć Piotrusia :-) Też ciężko mi wybrać, które wywołać, ale tak jak napisałaś - to mus, chyba, że mieszkanie zacznę nimi tapetować :-D

reklama
hej:-)

chyba wszystkie mamy ta manie ;-)fotografowania Naszych pociech:-Dja ostatnio bylam wywolac zdjecia ,a nazbieralo sie ich az 203 i zaplacilam 40 funow (ponad 200zl:szok::szok::szok:) ale dalej je robie:tak::-D:-D:-D

. kurcze drogi taki interes jak niewiem. za sama relacje z kosciola (30 zdjec w albumie) zapalcila 550:szok::szok::szok:
:-)

My znamy fotografa, który bierze 7zł za zdjęcie, dwa lata temu płaciliśy u niego po 5zł. Do tego dał nam jeszcze cd ze wszystkimi zdjęciami:tak:

kurcze mysle juz zeby ograniczyc ilosc tych zdjec ale nie moge sie zdecydowac ktor wyeliminowac Karola na kazdym wyglada ladnie do tego na kazdym przeciez ma inna mine ale z drugiej strony ma dopiero 4 miesiace i szaf zabraknie na zeby pochowac albumy:-D:-D:-D:-D:-D

Ja mam dokładnie ten sam problem, Wiktoria ma już dwa albumy tylko z marca i kwietnia. Wywołałam wtedy 500 zdjęć:zawstydzona/y::happy2:. Nie mogłam się zdecydować, które wybrać, tu inne ułożenie (bo przecież prawie na każdym leżała albo spała), tu znowu inna mina, no i tak się nazbierało.Kupiłam od razu 10 albumów;-) Ale chyba teraz się ograniczę, bo zanim skończy 5 lat to zagrzebiemy się w zdjęciach.

Mam też ten problem, że robię tyle zdjęć, że nie mam czasu ich przeglądać, żeby coś wybrać do wywołania. Też chcę oddać do fotojokera, ale jeszcze mam czas - promocja trwa do września, może zdążę.

Witajcie :-). Mój Karolek dzisiaj miał debiut knajpiany ;-). Byliśmy w mieście u koleżanki, która pracuje w knajpie. Siedzieliśmy sobie w ogródku, synek był nawet grzeczny :tak:. Wypiłam sobie piwko ze spritem i było bardzo miło, chociaż krótko.

Też chyba skorzystam z usług Fotojokera. Cena jest bardzo atrakcyjna :tak:.

JMM ty to jesteś aparatka.:-D Jeszcze nie byłaś?:szok::happy2::rofl2:

Miłej soboty, my dziś wyjeżdżamy do znajomych na imprezkę grillową.
my dzisiaj mieliśmy grilla na działce...fajniusio było:tak: i gorąco - na reszcie:happy2:
co do gina - tak jakoś mam opory iść do niego.:eek: może właśnie dlatego że tak długo zwlekam...
poza tym nie lubie chodzić do gina:zawstydzona/y:...w ciąży było mi łatwiej bo miałam świadomość że nie robie tego dla siebie tylko dla dzidzi...
justin ja tez jeszcze nie bylam u gina.wybieram sie w przyszlym tygodniu juz napewno:tak:
hehe :-D:-D
ja mówie dokładnie tak samo...:"w poniedziałek zadzwonie do niego i sie umówie.." i mija piątek i znowu mówie to samo:szok::-D

Witajcie :-)

Dziś ma być upał, ponad 30 stopni.. A my wybywamy na działkę do teściów :tak: Poopalam się, może grilka zrobimy, choć w południe to chyba nie jest dobry pomysł ;-):-D

Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Cześć
Boli mnie dzisiaj głowa, a na dodatek mój synuś wstał o 5-tej :-(. Ostatnio często wstaje o 5-tej, bo je w nocy tylko raz (o 1:00) i jest głodny. Na ogół udaje mi się go potem uśpić, ale dzisiaj jak na złość nie miał wcale ochoty spać.

dzień dobry:-)
u nas dzisiaj niezły skwar:szok:
nunia spala bo 6:30 zjadła butlę i spała do 9:00 no ale obudził ją dzwonek do drzwi:wściekła/y:taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domu no ale małą nigdy nie wyciągam na takie upały:no:
może późnym popołudniem gdzieś pojedziemy:tak:

Dzień dobry

u nas też od rana ładna pogoda, gorąco. Po obiadku pójdziemy na spacerek :tak:
Wreszcie mogę córci ubrać letnie ciuszki, które zakupiłam a kisiły się w szafie. Już myślałam, że zdąży wyrosnąć z nich zanim je jej założę ;-)

Udanej niedzieli.

reklama
My znamy fotografa, który bierze 7zł za zdjęcie, dwa lata temu płaciliśy u niego po 5zł. Do tego dał nam jeszcze cd ze wszystkimi zdjęciami:tak:

Ja mam dokładnie ten sam problem, Wiktoria ma już dwa albumy tylko z marca i kwietnia. Wywołałam wtedy 500 zdjęć:zawstydzona/y::happy2:. Nie mogłam się zdecydować, które wybrać, tu inne ułożenie (bo przecież prawie na każdym leżała albo spała), tu znowu inna mina, no i tak się nazbierało.Kupiłam od razu 10 albumów;-) Ale chyba teraz się ograniczę, bo zanim skończy 5 lat to zagrzebiemy się w zdjęciach.

Mam też ten problem, że robię tyle zdjęć, że nie mam czasu ich przeglądać, żeby coś wybrać do wywołania. Też chcę odać do fotojokera, ale jeszcze mam czas - promocja trwa do września, może zdążę.

rany julek:szok::szok::szok: ja wybralam 200 zdjec i myslalam ze to sporo ale 500\:-)
Ja bylam w fofojokerze i mi lepek powiedzial ze za 400 zdjec jest wlasnie cos 29 gr a do 400 to jakies 40 gr ale czekac zeby uzbierac te 200 zdjec no nie wiem moze jak pojedziemy na wakacje w gory ale to dopiero za we wrzesniu a cala rodzinka juz psioczy ze chca jakies zdjecie Karolinki ale roznica w cenie jest spora znowu mam dylemato kurczaki:-D

Do góry