reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mam pytanie do mam marcowych, które mają wózki mutsy. Do czego służą te dwa plastikowe duze "wieszaki" czy tam "haczyki" pod wózkiem spacerowym....?
Bo ja mam używanego mutsiaka i nie mam instrukcji...:zawstydzona/y:
ja niestety mam inny wozio:-:)happy2:
Witajcie :-)

Nieźle.. U mnie była tylko pielęgniarka środowiskowa, raz :-) I tyle. Czy mam sie martwić?? ;-) :-D
.

niema czym:no::happy2::-D

reklama
Zamówiłam zdjęcia w fotojokerze :tak: Już się nie mogę doczekać :-D Mam nadzieję, że będą ładne :tak::-)

DOBRANOC :-)

hej!

to wy dopiero na pierwszą wizytę po porodzie??? późno trochę, nie?
ja w ogóle po porodzie jeszcze nie byłam :no: i tak sie wybieram już chyba od miesiąca :zawstydzona/y:
Piotruś tak miał wczoraj, przespał cały dzień prawie, a cięgiem ponad 3 godziny :szok:
żeby moja tak chciała:zawstydzona/y:
ale za to musze sie pochwalić wczoraj zasnęła o 21.30 i spała do 4.30 w swoim łóżeczku :tak::-)

Dzień dobry :-)

idę do gienia zbadac podwozie:-p mąż się śmiej że wróce z dobrymi wieściami:szok::szok::szok::szok: kurcze ale by było:-D

A co wy tak często chodzicie do tego gina? ;-) :-D
Ja teraz idę na kontrolę za pół roku :eek:

Mam pytanie do mam marcowych, które mają wózki mutsy. Do czego służą te dwa plastikowe duze "wieszaki" czy tam "haczyki" pod wózkiem spacerowym....?

Hehe, a wiesz, że sama sie nad tym zastanawiałam. W instrukcji nie widziałam aby coś pisało na ten temat, ale zastanawiam się czy to nie zaczepy na: śpiworek, okrycie na nóżki, folię przeciwdeszczową :happy2:

ja w ogóle po porodzie jeszcze nie byłam :no: i tak sie wybieram już chyba od miesiąca :zawstydzona/y:

JMM ty to jesteś aparatka.:-D Jeszcze nie byłaś?:szok::happy2::rofl2:

Miłej soboty, my dziś wyjeżdżamy do znajomych na imprezkę grillową.

to wy dopiero na pierwszą wizytę po porodzie??? późno trochę, nie?
ja byłam 2 raz kontrolnie, teraz mam przyjść za pół roku i będzie robiona cytologia a następnie za rok:tak: i jak to się wyraził mój lekarz później pomyslimy o drugim:szok::-D
no własnie też się z mężem zastanawialiśmy:confused::confused::confused:

Zamówiłam zdjęcia w fotojokerze :tak: Już się nie mogę doczekać :-D Mam nadzieję, że będą ładne :tak::-)

DOBRANOC :-)
napewno będą lade bo ja zamawiałam i wyszły super

napewno będą lade bo ja zamawiałam i wyszły super
No to tym bardziej nie mogę się doczekać :-) Dopiero teraz zebrałam się do wywołania zdjęć z okresu ciąży i trochę Piotrusiowych :tak: Skorzystałam z tej promocji 150 zdjęć za 42 złote :tak:

Miłego dnia Mamusie :-D

justin ja tez jeszcze nie bylam u gina.wybieram sie w przyszlym tygodniu juz napewno:tak:

chyba tez zamowie kilka fotek dla rodzicow.ide dzisiaj do fotografa odebrac zdjecia ze sluby i chrzcin.jestem ciekawa jak wyjda. mam nadzieje ze ladnie . kurcze drogi taki interes jak niewiem. za sama relacje z kosciola (30 zdjec w albumie) zapalcila 550:szok::szok::szok:
chyba zostane fotografem;-);-)

wczoraj mialam wychodne. polozylam niunia spac i poszlam na spotkanie ze znajomymi z liceum. niewidzialam sie z nimi jakies 2 latka. na poczatku bylo tak wiecie , nie kleilo sie ale potem sie wszyscy rozkrecilismy.

pozdrawiam was dziewczyny i milego weekendy. ja licze na zblizajace sie upaly i mamzamiar troche chociaz sie powczasowac:-)

No to tym bardziej nie mogę się doczekać :-) Dopiero teraz zebrałam się do wywołania zdjęć z okresu ciąży i trochę Piotrusiowych :tak: Skorzystałam z tej promocji 150 zdjęć za 42 złote :tak:

Miłego dnia Mamusie :-D

A gdzie jest taka promocja???? :szok::szok: ja przed porodem placilam za 170 zdjec 120 zl i bylam przerazona teraz wlasnie zastanawiam sie gdzie wywolac zdjecia \Karolinki zeby jeszcze byly dobrej jakosci bo tamte to jakies takie blade. \kurcze mysle juz zeby ograniczyc ilosc tych zdjec ale nie moge sie zdecydowac ktor wyeliminowac Karola na kazdym wyglada ladnie do tego na kazdym przeciez ma inna mine ale z drugiej strony ma dopiero 4 miesiace i szaf zabraknie na zeby pochowac albumy:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
kurcze mysle juz zeby ograniczyc ilosc tych zdjec ale nie moge sie zdecydowac ktor wyeliminowac Karola na kazdym wyglada ladnie do tego na kazdym przeciez ma inna mine ale z drugiej strony ma dopiero 4 miesiace i szaf zabraknie na zeby pochowac albumy:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie,
Ja mam to samo Gosiaczek, wydaje masę kasy na zdjęcia z wakacji , z różnych imprez, a teraz Piotrusia:-).
Wywoływałam w Tesco, ale mnie wkurzyli:wściekła/y::angry:, przeniosłam sie do carrefura, tam z kolei są drogie, w porównaniu do waszych promocji za 70 zdjęć zapłaciłam 67 zł :no:(ale interes zrobiłam)

Do góry