Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
moja córka przespała dzisiaj 3 godzinyaż nie miałam co robić
![]()
A mój Piotruś chyba zarzucił sen

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja córka przespała dzisiaj 3 godzinyaż nie miałam co robić
![]()
Ja też się powinnam wybrać, ale lekarka do której chciałabym pójść w Lux-Medzie przyjmuje w czwartki od 8:00 do 13:00. Chyba mąż będzie musiał wziąć urlop :-).idę do gienia zbadac podwoziemąż się śmiej że wróce z dobrymi wieściami
kurcze ale by było
![]()
Nie, już byłam po porodzie :-).hej!
to wy dopiero na pierwszą wizytę po porodzie??? późno trochę, nie?
Ja też, ale tłumaczę sobie, że to ich praca i ich obowiązek, niekoniecznie chęć węszenia w naszych mieszkaniach ;-):-)Ale numer z tymi pielęgniarkami. Ja nienawidzę niezapowiedzianych wizyt
.
Nieźle.. U mnie była tylko pielęgniarka środowiskowa, raz :-) I tyle. Czy mam sie martwić?? ;-)co tydziendo mnie przychodzila codziennie
przez jakies 2tygodnie
pozniej dopiero co tydzien;-)a teraz to zjaiwala sie raz w miesiacu
po ostatniej wizycie powiedziala mi ,ze nastepnym razem bedzie w 7msc zycia Vaneski
![]()
Piotruś tak miał wczoraj, przespał cały dzień prawie, a cięgiem ponad 3 godzinymoja córka przespała dzisiaj 3 godzinyaż nie miałam co robić
![]()