reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Niedawno mówiłyśmy o księżach, nie mylić z księciami,

no to proszę:

Idzie kleryk i wdepnął w g.ówno.
- O kurde, wdepnąłem w g.ówno!
- O cholera, powiedziałem k.urde!
- O k.urwa, powiedziałem cholera!
- O k.urwa, jak się biskup dowie, to mnie zapierdoli...

Bóg stwarzał świat.
Najpierw stworzył góry i morza. I powiedział: to jest PIĘKNE.
Potem stworzył lasy i jeziora. I też powiedział: to jest PIĘKNE.
Następnie stworzył rośliny i zwierzęta. Także powiedział: to jest PIĘKNE.
Potem stworzył MĘŻCZYZNĘ i stwierdził: to jest PIĘKNE.
Na samym końcu stworzył KOBIETĘ. Chwilę na nią popatrzył i stwierdził: A TY BĘDZIESZ SIĘ MALOWAĆ !!!

Po imprezie:
- Słoneczko...
- Tak, kotku?
- Zrobisz śniadanie, rybko?
- Oczywiście, skarbeńku.
- Jajeczniczkę, rybko?
- Ze szczypiorkiem, pieseczku.
- Ale na masełku, żabciu?
- Nie może być inaczej, misiu.
- *****, myszko... przyznaj się! Ty też nie pamiętasz, jak mam na imię!

Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia....
Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez...
Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu...
Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości...
Ale weź tylko pierdnij...

Jedynie te nadają się do "publikacji" ;))
Nie myślcie, że miałam czas szukać tych dowcipów, znajoma mi przysłała.

Mam pytanie do mam marcowych, które mają wózki mutsy. Do czego służą te dwa plastikowe duze "wieszaki" czy tam "haczyki" pod wózkiem spacerowym....?
Bo ja mam używanego mutsiaka i nie mam instrukcji...:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie :-)

Ale numer z tymi pielęgniarkami :szok:. Ja nienawidzę niezapowiedzianych wizyt :wściekła/y:.
Ja też, ale tłumaczę sobie, że to ich praca i ich obowiązek, niekoniecznie chęć węszenia w naszych mieszkaniach ;-):-)

co tydzien:szok::szok::szok:do mnie przychodzila codziennie:tak:przez jakies 2tygodnie:tak:pozniej dopiero co tydzien;-)a teraz to zjaiwala sie raz w miesiacu:happy2:po ostatniej wizycie powiedziala mi ,ze nastepnym razem bedzie w 7msc zycia Vaneski:tak::-D
Nieźle.. U mnie była tylko pielęgniarka środowiskowa, raz :-) I tyle. Czy mam sie martwić?? ;-) :-D

moja córka przespała dzisiaj 3 godziny:szok: aż nie miałam co robić:szok:
Piotruś tak miał wczoraj, przespał cały dzień prawie, a cięgiem ponad 3 godziny :szok:

kamilas - ja niestety nie pomogę..

Do góry